Építs sikeres, önazonos személyes márkát úgy, hogy közben jól érzed magad!

Önmegvalósító Személyes Márkaépítés - Personal Brand Hacking

Legyél #brandshipper és mindent megkapsz a személyes márkaépítéshez:

  • PRIVÁT konzultáció minden hónapban Mészáros Róbert brand mentorral
  • 2 hetente mastermind Mészáros Anita marketingstratéga vezetésével
  • havonta tréningek, tematikus mastermindok
  • havonta OFFLINE találkozó és workshopok, ahol gyakorlunk és megvalósítunk

Kitűnnél a vállalkozásoddal a tömegből? Itt az ideje, hogy megbízható és megbecsült szakértői márkád legyen az ügyfeleid szemében!

Emelkedj magasabb szintre a márkaépítés és a vállalkozói közösség ererjével!

Módszertant kapsz a márkád építéséhez, és támogató közösségben fejlődhetsz!

 

Csatlakozom

Egyedül küzdesz a vállalkozásod kihívásaival, rengeteg marketingeszköz közül kell választanod és kevés az idő? Ismerős?

Vállalkozói magányban szenvedsz és lassít a fejlődésben?

Nem tudod mi a következő lépés és hogyan tovább?

Nincs visszajelzés, hogy jó irányba haladsz-e?

Folyamatosan egyedül agyalsz azon, hogy mit és hogyan csinálj a marketingben és a vállalkozásodban?

„Mindenkinek van márkája.
A kérdés az, hogy ezt Te magad építed
vagy mások építik Rólad?”

– Mészáros Róbert, BrandBirds

A márkázás ma már nem csupán egy luxus hobby, hanem a vállalkozásod és szakértői státuszod hosszú távú sikerének alapja. Azt jelenti, hogy hatékonyan kommunikálod a vállalkozásod és személyed egyedi értékeit és ígéreteit a potenciális ügyfelek felé, hogy emlékezetessé és megkülönböztetővé tedd magadat.

Hogyan segít neked a Brandship vállalkozói közösség?

Módszertant kapsz a márkád építéséhez,
és támogató közösségben fejlődsz

Magány és lefagyás helyett legyen egy önkéntes márkaépítő csapatod!

Ne akard egyedül feltalálni a spanyol viaszt, ne akarj egy kiscégnyi feladatot és munkát egyedül csinálni, és ne félj attól, hogy mások segítsenek neked a márkád építésében. Megmutatom, hogyan lehetséges ez!

Mindenki a saját tempójában halad, senkit nem pusholunk, hogy már megint nem csinált semmit (ez teljesen brandben van, mindenkinek lehetnek ilyen időszakai – nem kell emiatt szégyenkezned). Ellenben aki halad, támogatjuk és segítjük.  Aki haladni és megvalósítani akar, minden erőnkkel támogatjuk. Megvalósító „túrák” (tréningek, mastermind alkalmak) lesznek, amelyeken bármikor részt lehet venni együtt is, egymást támogatva. Mit valósítunk meg? Marketing rendszerek építését, kampányokat, hírleveleket, landing oldalakat, eseményeket, stb.

 

Fókuszban az együttműködések: olyan vállalkozókat várunk, akik nem egyedül akarják megmászni a Mount Everestet, hanem szeretnek együttműködni és a másikat támogatni. És sokszor ez utóbbi könnyebb is, mint a saját cuccunkat tolni. Összefogás, szervezett együttműködések lesznek. Itt pozitív, nyitott és támogató légkör. Nem viccelek, aki bántja a másikat, vagy nem illik a közösségbe vagy rombolja, ki fogjuk zárni.

 

Folyamatosan szervezünk online és offline eseményeket, ahol #brandes társaság lesz – ezt nem ecsetelem, mennyire hasznos és fontos. Nem csak tőlünk tanulhatsz, hanem folyamatosan keresünk és hívunk vendégelőadókat, vendégtrénereket. Nem utolsó sorban ha szakértő vagy egy témában, akkor Te is gyakorolhatsz a közösségen belül és támogatunk a saját nagyobb közösségeinkkel is, hogy nagyobb figyelmet kapj.

 

A tagok hozzáférhetnek a teljes BrandBirds-tudástárhoz, minden anyaghoz, amit készítettem, készítettünk. Előadások, workshopok, videók…

1. Márkaépítő tréningek, személyre szabott megoldások

 

— Azonnal alkalmazható megoldásokért 2 hetente online mastermind 2 órában Anitával, a rendszerépítésre és automatizálásra specializálódott marketing szakértővel.

Kipróbált vállalkozói stratégiákat tanulhatsz, közvetlenül kérdezhetsz és megoszthatod az elakadásaidat a támogató közösséggel.

— Havonta egy gyakorlati online tréning Robival

Megmutatjuk a folyamatot, amellyel magad köré tudod gyűjteni a legjobb ügyfeleket, követőket, lojális és fizetőképes közösséget. Közösség, amely nélküled is építi a saját márkádat – hogy ebből is profitálhass.

 

2. Támogató közösség, kapcsolatok

— Havonta egy offline #brandetlenkedés és támogató közösség privát Facebook-csoportban

Itt a tagok valódi közösséget építhetnek, és egy biztonságos környezetben aktívan segíthetik és támogathatják egymást. Nálunk senki nem érzi úgy, hogy ciki lenne kérdezni vagy bántó válaszoktól kellene tartania. Itt mindenki számít. Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, milyen fantasztikus érzés része lenni ennek az összetartó és segítőkész közösségnek!

BrandBirds Brandship közösség, márkaépítő vállalkozók találkozója

3. Brandbirds-Tudástár

— Videók, cikkek és leckék a márkaépítésről

A Brandship tagjai hozzáférést kapnak a Márkaépítő Brandbirds-Tudástárunkhoz. Itt olyan témákra fókuszálunk, mint például a megfelelő márkanevének kiválasztása vagy a márkád értékeinek hatékony kommunikációja. Bővítsd a tudásodat, fejleszd a márkád, lépj előrébb a vállalkozásoddal.

BrandBirds Brandship közösség, márkaépítő vállalkozók találkozója

2 részes videós kurzus a márkanévválasztás titkairól

Mészáros Róbert előadása a működő BrandBirds-módszerről

Vendégelőadók márkaépítéshez kapcsolódó előadásai

Így néz ki egy Brandship Brandezvény

Építsd fel a saját márkád!

Szerezd meg a Brandship Akadémia képzéseit és légy tagja a Brandsip Club közösségnek!

 

Rólunk mondják

 

Nagy segítségemre van a vállalkozói életem indításában. Sok olyan gyakorlati tudást megszerezhetek, melyek már beváltak sok esetben sokaknál.

Emellett ha jó irányban haladok, megerősítést is kapok és nyugodtabban és eltökéltebben haladhatok tovább!

Volt konkrét dolog is, amiért hálás vagyok: ez pedig az Insta oldalamon való dilemmázásom…
Nem kell a trendi formátumok után teperni, elég hitelesen önmagamat adni…Ez nagyon sokat adott nekem!

Szeretem, hogy egy életvidám csapatban lehetek! Szeretem, hogy a sok komoly téma mellé mindig oda fér a viccelődés is, ami sosem bántó.

Örülök, hogy az első vállalkozásban keresett pénzemet a Brandship programba fektettem! Nem bántam meg! Sőt!

Nektek köszönhetően most már bátrabban mutatom be, milyen érték birtokában vagyok. Nem volt eddig sem kétségem efelől, de nem volt(am) ilyen erős, ilyen magabiztos.

Sági Emese

A Brandship segít megfogalmazni a vállalkozásom alapjait és támogat a megvalósításban, mindezt barátságosan, elfogadóan.

A workshopok a legjobb dolog a Base-ben! Személyes kapcsolódás hiányában (egy éves helyzet) és külföldi magyarként is különösen fontos, hogy legyenek ilyen kapcsolódási pontjaim, akik támogatnak, fejlesztenek a vállalkozásomban.

Imádom, hogy sokfélék vagyunk és bármilyen problámámra egy vagy több szakinak a válaszával leszek gazdagabb.

Zolák-Hegyi Andrea

Megoldásfokuszú coach

A Brandship egy olyan hely, ahol bármilyen butaságnak tűnő kérdésemre kedves, megértő, insipráló, és szakmailag is profi választ kapok. Nagyon vágytam egy olyan csoportra, ahol feltehetem a vállalkozás és márkaépítés során felmerülő, rendkívül szerteágazó kérdéseimet. A honlapommal kapcsolatban, a social media felhasználásról, az ügyfélkommunikációról, a termékfejlesztésről.
Szeretem, hogy bármit kérdezek, mindig kapok választ.

És ami még ennél is több: a válaszban benne van az a megnyugtató szellemiség, ami Mászáros Róbertet és az egész BrandBirds birodalmat körbeveszi.

Hogy minden amit csinálok az rendben van.
Hogy nincsen hiba. Hogy ha elrontok valamit, akkor tapasztalatot szerzek, és legközelebb sokkal jobb lesz. Hogy mindig van hová fejlődni. Hogy lépésenként haladunk és ez rendben van. Hogy nem vagyok elkésve. Hogy mindig minden körülmények között oké vagyok.
Ezért szeretem a BrandBirds Brandshipet.

Mert itt abból lesz a márka, aki én vagyok, és nem abból a csinált képből, amit akarom, hogy mások gondoljanak rólam.

A Brandsgipben az a legjobb, hogy családias hangulat van. Mindenki kedves, odafigyel a másikra. Még egyszer sem került a szemem elé olyan hozzá szólás, ami bántó lett volna.

Körmöczi-Kriván Gyopárka Andrea

5 elem Tér

Számomra a Brandship olyan támogató csoport, ahol mindig kapok kreatív és ösztönző inspirációkat a vállalkozásom különböző területeivel kapcsolatban.

Olyan együttműködéseket, szakembereket találtam meg ebben a közösségben, akik által folyamatosan tovább tudom fejleszteni a vállalkozásomat, és saját magamat is. (pszichológus, coach, stratégiai tanácsadó)

Ami nekem egy nagyon nagy plusz pont, hogy semmi nem ciki, mindenki őszinte és azt érzem, hogy mindenki valódi segítséget szeretne nyújtani egymásnak.

Kabai Barbara

Kislakás Invest

Egy olyan bázis, ahonnan felfegyverkezve tudok elindulni, hogy a márkámat építsem, és ahová vissza tudok térni bármikor, ha elfáradtam és erőt kell gyűjtenem, vagyha elakadtam és segítségre van szükségem.

Motivál és tudásanyagokkal halmoz el, hogy folyamatosan fejlődjek. Közösséget ad, ahol nem csak sortársakat találok, hanem szakértőket is. Gyakorlati segítséget kapok minden kérdésemnél.

Imádom, hogy lehet hülyeségeket kérdezni, meg a soook workshop.

Eddig rengeteg lendületet, tudást, csomó felismerést és egy jó közösséget kaptam a Base-től. Ja, meg együttműködő partnereket. 😀

Rengeteg időt és pénzt bedobáltam a kútba, mielőtt a Base-be léptem voltam, tök fölöslegesen. Mindet megspórolhattam volna, ha előbb jövök. Aztán jöttem és ugrásszerűen kifejlődtem. Mint egy kis csoffadt növény, akit betrágyáztak és erre égig-érő paszuly lett belőle.

Bánuszné Csáktornyai Katalin

Firkatica

Nem túlzás azt állítanom, hogy teljesen megváltozott az életem, amikor végre rátaláltam a BrandBirdsre és vele Robi tanaira. Úgy éreztem, hogy „Igen! Végre megvan, amit kerestem!” Azonnal beléptem a Brandshipbe. Ebbe az önazonos, trükközésmentes irányba indultam én is, magamtól, alig pár hónappal korábban, pedig már 10 éve vagyok vállalkozó… És felüdítő volt megértenem, hogy nem kell egyedül kitaposnom a dzsungelt, amiben előtte voltam. Igen, konferenciák, könyvek, végtelen tanulás, tippek, trükkök vadászása, rohanás a változó trendekkel… és emellett vegetálás a vállalkozással. Ebből indultam, és mára elmondhatom, hogy kimásztam belőle. Ez a támogató közösség kellett hozzá, és én, hogy végre hagyjam felnyitni a szemem. Hálás vagyok, hogy itt lehetek! 

Czene Orsi

Online Tér Tervező Mentor, Czene Orsolya

Ez a csoport tele csupa segítőkész és pozitív hozzáállású emberrel. Egy kis oázis, ahol nem széthúznak és könyökölnek az emberek, hanem segítik egymást. Hihetetlen, de igen, van még ilyen. 🙂

A BrandBirds Base segít a vállalkozásom, a vállalkozói szemléletmódom fejlesztésében. Nem csak brand, hanem emberi oldalról is kapok támogatást. Ami még jó, hogy nem elméleti síkon megy az okoskodás, hanem sok évnyi gyakorlati tapasztalat eredméyeiről kapunk információkat, amiket mi is használhatunk a gyakorlatban.

A legjobb, hogy normális, segítőkész emberek vannak a csoportban, akiknek bármit megmutathatsz, olyan észrevételeket fogsz kapni, hogy nem sírod el magad szégyenedben, hanem lelkesen nekiállsz beépíteni az új infókat a termékedbe-szolgáltatásodba.

Emellett a workshopok és a brandetlenkedések még szuperjók és hasznosak.

Sok dolgot, folyamatot fejlesztettem a Brandship hatására. Világosabb, hogy merre kell tovább mennem, mi a jó irány, és azt hogyan érhetem el könnyebben és gyorsabban.

Összegyűjtöttünk néhány olyan kérdést, amelyekkel az elmúlt időszakban a leggyakrabban találkoztunk. Keress minket bátran, ha ezeken kívül még bizonytalan vagy bármiben!

Hogy tudok majd fizetni?

Az űrlap elküldése után elindul az ismétlődő fizetés. Nem kell figyelned semmire, az OTP Simple rendszere megold mindent.

Mikor kerül levonásra a tagsági díj?

Havi előfizetés esetén minden hónapban azonos napon a jelentkezésedhez képest. Például, ha 5-én jelentkezel, akkor a következő tagdíj  következő hónap 5. napján kerül levonásra.

Ha éves tagságot választottál, ugyanez évente ismétlődik.

Hogy kapom meg a számlámat?

A számlád a tagdjíról minden fizetéskor automatikusan kiállításra kerül, és feltöltődik a tanulói fiókodba.

Hol találom a tudásanyagokat?

Jelentkezésed után azonnal kapsz hozzásférést a tanulói fiókodhoz, ott megtalálod őket.

Hol találom a leckéket?

Jelentkezésed után a visszaigazoló emailben megtalálod a zárt Facebook csoporthoz a belépési adatokat. A leckéket mindig oda töltjük fel.

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Belépve a tanulói fiókodba egy gomnyomással meg tudod szüntetni az előfizetésedet. Bár reméljük, hogy erre nem kerül sor 🙂