+36 70 417 4596 birds@brandbirds.hu

Építs erős márkát!

BrandBirds márkaépítő tanácsadók

Személyre szabott segítséget szeretnél?  Vedd igénybe személyes márkaépítő tanácsadásunkat!

Kik vagyunk?

Molnár Kata Orsolya

 • Miért szeretsz Robival dolgozni?
  Robi mellett nemcsak az ügyfeleink, én is folyamatosan tanulok. Fiatal kora ellenére hihetetlen nagy tapasztalata van, amit sosem habozik megosztani másokkal. Mindig képes új megvilágításba helyezni a kérdéseket, és addig ás, amíg fel nem tárja a problémák valódi gyökerét – éppen emiatt vele a leghétköznapibb trécselésből is igazi mélyfúrás lesz, amiről minden alkalommal gazdagabban tér haza beszélgetőpartnere.
 • Milyen végzettséged van?
  Elég sok mindenbe belekóstoltam már, eredetileg geográfus, földrajztanár, angol szaktanár végzettségem van, de később szereztem képesítést vendéglátó vállalkozóként, szakácsként, pénzügyi tanácsadóként, pr és marketing szakemberként és  sajtóreferensként. Most dolgozom a filmszakos diplomámon, és még vágyok egy doktorira. Igazából szeretek tanulni.
 • Mi az életcélod?
  Számomra az önfejlesztés a legfőbb motiváció – úgy igyekszem alakítani emberi kapcsolataimat is a kommunikáción, tanácsadáson vagy akár a művészeti önkifejezésen keresztül, hogy közben én is folyamatosan tanulhassak, fejlődhessek, hogy minden nap jobbá válhassak, mint előző nap voltam.
 • Mire vagy a legbüszkébb?
  Főszerkesztőként részese lehettem az ország legnagyobb független filmes portáljának, az idén tíz éves Filmtekercs.hu felépítésének, ahol ma közel 30 újságíró dolgozik teljesen önkéntes alapon. Nagyon klassz, családias a csapat, ami szerintem Magyarországon egyedülálló értékteremtő munkát végez.
 • Kikkel dolgoztál együtt?
 • A Birdie Communications-szel az elmúlt négy évben olyan márkák építését segítettük már, mint a Zila Kávéház, a Trófea Grill, a Lizzy Card. Részt vettünk a Mozinet Oscar-díjas filmje, a Saul fia és a József Attila Színház Színházak Éjszakája kommunikációjában is, de az ország egyik legizgalmasabb mozis kezdeményezésének, a Budapest Rooftop Cinemának és a Budapest Secret Cinemának is mi kezeljük valamennyi csatornáját.

Mészáros Róbert

 • Miért szeretsz Katával dolgozni?
  Pillanatok alatt átlátja a helyzeteket, és brutális őszinteséggel tud segítő tanácsokat adni. Őszintén érdeklődik, figyel, hallgat, és amikor szükséges, a legpontosabban fogalmazza meg a helyes irányt – helyreteszi a dolgokat.
 • Miért lettél tanácsadó?
  A sok-sok grafikusi és marketing megvalósítói munka során rájöttem, hogy valójában az ötletelés és a stratégia alkotás az erősségem. Ezekre minden cégnél szükség van. Egyre nagyobb fókuszt helyeztem a személyes megbeszélésekre, ez vezetett oda, hogy külön szolgáltatásként is keresett.
 • Milyen eredményeid vannak?
  Jópár hazai márka megalkotása, piaci bevezetése, gondozása (Patóhegyi Borházfalu, JOLA, HumanMap, Andió) valamint nemzetközi márkák hazai megjelenésének menedzselése (GEERS, ottobock, KDB Bank). Imádom, mikor egy induló vállalkozást a nulláról kell felépíteni, az alapokat megteremteni és sokáig gondozni a márkát.
 • Folyamatosan tanulsz és oktatsz is…
  Igen, évente milliós összeget költök önfejlesztésre, konferenciákra, tréningekre, üzleti rendezvényekre. 2015-ben közel 100 üzleti rendezvényen vettem részt. Nem sajnálom rá sem az időt, sem a pénzt. Éhes vagyok az új trendekre, tudásra, igyekszem minél szélesebb körben folyamatosan képezni magam. Igyekszem a tudást és tapasztalataimat saját szűrőmön keresztül átadni a többi vállalkozónak. Tonk Emil híres mondása az egyik kedvencem: “A tudás az egyetlen, amit ha odaadsz másnak, Neked nem lesz kevesebb.”
 • Küldetésed?
  Hatékonyan támogatni az innovatív, magyar vállalkozókat. Azokat, akik valami újat szeretnének alkotni, akik valahogy kicsit jobbá szeretnék tenni a környezetüket, a világot. Akik munkahelyeket és értéket teremtenek. Nincs idejük a saját vállalkozásukon dolgozni, ezért segítek nekik.

Építs erős márkát!

BrandBirds márkaépítő tanácsadók

Személyre szabott segítséget szeretnél?  Vedd igénybe személyes márkaépítő tanácsadásunkat!