Havidíjas csatlakozás a BASE közösségéhez

Mi fog most történni?

1. Töltsd ki az űrlapot!

Add meg személyes, illetve számlázási adataidat, amelyekkel szükség esetén el tudunk érni téged, illete ahova kiállíthatjuk a számlát. (Kérlek, mindkét esetben ügyelj rá, hogy pontosak legyenek a megadott adatok.)

2. Küldd el jelentkezésed!

Pipáld be a „Hozzájárulok az adatkezeléshez” jelölőnégyzetet (ez egy kötelező jogi eljárás) és kattints a „Csatlakozom a BrandBirds BASE csapathoz!” gombra a jelentkezés elküldéséhez.

3. Véglegesítsd jelentkezésed fizetéssel!

A rendszer átirányít az OTP Simple biztonságos fizetési felületére. Itt tudod megadni a szükséges kártyaadatokat és elindítani az előfizetésedet. Erről a műveletről az OTP Simple-től is kapni fogsz egy e-mailt.

4. Élvezd a BrandBirds Base előnyeit! ?

Miután leadtad a rendelésedet automatikusan kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben benne lesz a zárt oktatási felület elérhetősége, bejelentkezési adataid, a zárt Facebook csoport linkje, és minden egyéb tudni való, valamint az első számlád letöltési linkje is.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. A megadott bankkártya adatokat mi nem kapjuk meg, és semmilyen formában sem tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

t

Gyakran Ismételt Kérdések

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, ennek több előnye is van. Számodra gyors, kényelmes, biztonságos, és nem utolsó sorban azonnal hozzáférést kapsz a Base felületeihez. Emellett pedig a BrandBirds-öt olyan költségektől szabadítja meg, amelyet így nem kell az ügyfelekre terhelnünk.

Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

Az internetes bankkártyás fizetés éppen annyira biztonságos, mintha bármelyik boltban „fizikálisan” fizetnél vele. Bankkártya adataidat csak akkor tudják ellopni, ha nem megbízható vagy nem biztonságos oldalnak adod meg. A BrandBirds.hu eleget tesz ezen kritériumoknak. Az oldal üzemeltetője a BrandBirds kft. (hivatalosan leinformálható), a weboldal SSL tanúsítványt használ annak érdekében, hogy adataid titkosítottan kerüljenek továbbításra a bankkártya feldolgozó szolgáltató (OTP SimplePay) felé.

 

Maradt még kérdésed? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdésre nem kaptál választ az oldalon, kérlek, írj e-mailt a judit@brandbirds.hu címre, és max. 2 munkanapon belül válaszolunk rá.

BrandBirds Kft. (iroda: 1119 Budapest, Etele út 59-61, adószám: 22608723-2-43, cégjegyzékszám: 01-09-935629)
Tárhelyszolgáltató: NetMasters Europe Kft. (1105 Budapest, Cserkesz u. 32.)
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-123987/2017.
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató: ITT található
Süti kezelési beállítások megnyitása