BrandBirds BASE

– a márkád bázisa

N

Önazonos vállalkozásfejlesztés, támogató és erős közösség!

„Nem kell mindenkinek megfelelned és tökéletesnek lenned!
Így is lehet boldog és sikeres vállalkozást építeni!”

~ Mészáros Róbert ~

Mikor tudunk a legjobban segíteni Neked?

Ha kezdő vagy, és úgy gondolod, hogy alapvető kérdéseid vannak vállalkozással, ügyfélkezeléssel, kommunikációval kapcsolatban, amiket nem mersz bárkinek feltenni.
A BASE-ben pont ezeket a kérdéseket szeretjük a legjobban!

Ha már régóta vállalkozol, és azt érzed, hogy a kiégés felé haladsz, hogy valami nem jó, elakadtál, vagy nem szereted azt, amit csinálsz.
Add ki magadból, és tuti lesz pár tucat új lendületet adó hozzászólás a tagok részéről 🙂

Ha marketingsérült vagy. Irritálnak a bullshit szövegek, eleged van abból, hogy minden okos marketing szaki jól megmondja neked a tutit, aztán valahogy mégsem működik…
A hiányzó láncszem Te magad vagy. Ez az első, amit nálunk megtanulsz majd.

Ha szeretnéd a vállalkozásod – és a márkád – szívvel-lélekkel, szeretettel építeni, úgy, ahogy az a Te saját személyiségeddel a legjobban összhangban van.
A legjobb helyen jársz, mi itt mind LoveBrandet építünk. 🙂

Mit kapsz konkrétan,
ha csatlakozol a BASE-hez?

A BrandBirds könyveket e-book formátumban

Részleteket róluk ide kattintva találsz.

Mentori és szakmai segítséget

Mészáros Robi márkaépítő mentor és marketing tanácsadó és csapata segítenek a csoportban

Részvételi lehetőséget az offline találkozókon

Havonta 1 offline #brandetlenkedés, ahol személyesen is kérdezhetsz!

Inspiráló, támogató közösséget egy zárt Facebook csoportban

Bármikor kérdezhetsz, kihívásokban vehetsz részt, és minden héten összefoglalót kapsz emailben

Tudástár hozzáférést

Minden BrandBirds-anyag hozzáférhető: előadások, videók, cikkek, feladatok

Gyakorlatias workshopokat

Havonta 2-4 online workshop, és #BrandesVevőszerzőŐrület vár (visszanézhető!)

Hogyan jutsz majd valóban előrébb?

Nyilvánvalóan csak akkor tudsz értéket kivenni a BASE-ből, ha a számodra fontos eseményeket nyomon követed, és, ha kérdésed van, akkor felteszed a csoportban. 

Kérlek, ne ringasd magad abba az ábrándba, hogy majd minden eseményen részt veszel, minden tananyagot feldolgozol, és mindenről mindent tudni fogsz a közösségben. Persze ez is lehetséges, ha nagyon ráérsz, de nem ez a cél.

A legfontosabb az, hogy megtaláld azt, ami számodra fontos a te adott élethelyzetedben és a vállalkozásod aktuális szintjén.

Rendszeresen vannak események a csoportban, mindenféle vállalkozást érintő témákban, változatosan. Így mindenki talál olyat, ami őt éppen aktuálisan érinti, érdekli.

Workshopokat, mastermindokat tartunk, szakértőket szólaltatunk meg online, kihivásokban vehetsz részt, és feladatokat is kapsz.

Minderről pedig hetente küldünk neked emailben egy összefoglalót, így, ha hét közben nem tudtad követni az eseményeket, utólag is feldolgozhatod, amit szeretnél. Az összes online esemény visszanézhető és bármikor elérhető, nem maradsz le semmiről.

Mitől más ez a közösség, mint a többi?

A BrandBirds BASE egy alapvető dologban különbözik más vállalkozói közösségektől.

Ez pedig az, hogy ténylegesen egy olyan biztonságos közeg, ahol a tagok aktívan segítik és támogatják egymást! A legalapvetőbb kérdésekre is sok segitő válasz érkezik, senki nem érezheti úgy, hogy ciki lenne az, ha kérdez, vagy bántó választól kellene tartania. 

Ez azért is lehetséges, mert függetlenül attól, hogy egy előfizetéses közösségről van szó, az esetleg erre tévedő trollokat azonnal és kérdés nélkül tesszük az ajtón kivülre. 

Ami pedig összeköt minket, az az, ahogyan a vállalkozásról, a vállalkozói létről gondolkodunk.

Nálunk alapvető, hogy szeretjük amit csinálunk, hogy szívvel-lélekkel építkezünk nap, mint nap, és önmagunkra, a saját értékeinkre és egyéniségünkre alapozzuk a vállalkozásunk értékrendjét.

Kerüljük viszont a bullshitet, a muszájmarketinget, és a sablonmegoldásokat.

Nem akarjuk megváltani a világot, nem mammutvállalatokat építünk.
Hozzánk kötődik viszont sok boldog és kiegyensúlyozott család, ahol a vállalkozás nem elveszi a családtól apát vagy anyát, hanem biztosítja számukra azt az időt és anyagi hátteret, amire szükség van.

Nézd csak, mit mondanak, akik már BASE tagok!

A Base nagy segítségemre van a vállalkozói életem indításában. Sok olyan gyakorlati tudást megszerezhetek, melyek már beváltak sok esetben sokaknál.

Emellett ha jó irányban haladok, megerősítést is kapok és nyugodtabban és eltökéltebben haladhatok tovább!

Volt konkrét dolog is, amiért hálás vagyok: ez pedig az Insta oldalamon való dilemmázásom…
Nem kell a trendi formátumok után teperni, elég hitelesen önmagamat adni…Ez nagyon sokat adott nekem!

Szeretem, hogy egy életvidám csapatban lehetek! Szeretem, hogy a sok komoly téma mellé mindig oda fér a viccelődés is, ami sosem bántó.

Örülök, hogy az első vállalkozásban keresett pénzemet a Base programba fektettem! Nem bántam meg! Sőt!

Nektek köszönhetően most már bátrabban mutatom be, milyen érték birtokában vagyok. Nem volt eddig sem kétségem efelől, de nem volt(am) ilyen erős, ilyen magabiztos.

Sági Emese

A Base segít megfogalmazni a vállalkozásom alapjait és támogat a megvalósításban, mindezt barátságosan, elfogadóan.

A workshopok a legjobb dolog a Base-ben! Személyes kapcsolódás hiányában (egy éves helyzet) és külföldi magyarként is különösen fontos, hogy legyenek ilyen kapcsolódási pontjaim, akik támogatnak, fejlesztenek a vállalkozásomban.

Imádom, hogy sokfélék vagyunk és bármilyen problámámra egy vagy több szakinak a válaszával leszek gazdagabb.

Zolák-Hegyi Andrea

Megoldásfokuszú coach

A BASE egy olyan hely, ahol bármilyen butaságnak tűnő kérdésemre kedves, megértő, insipráló, és szakmailag is profi választ kapok. Nagyon vágytam egy olyan csoportra, ahol feltehetem a vállalkozás és márkaépítés során felmerülő, rendkívül szerteágazó kérdéseimet. A honlapommal kapcsolatban, a social media felhasználásról, az ügyfélkommunikációról, a termékfejlesztésről.
Szeretem, hogy bármit kérdezek, mindig kapok választ.

És ami még ennél is több: a válaszban benne van az a megnyugtató szellemiség, ami Mászáros Róbertet és az egész BrandBirds birodalmat körbeveszi.

Hogy minden amit csinálok az rendben van.
Hogy nincsen hiba. Hogy ha elrontok valamit, akkor tapasztalatot szerzek, és legközelebb sokkal jobb lesz. Hogy mindig van hová fejlődni. Hogy lépésenként haladunk és ez rendben van. Hogy nem vagyok elkésve. Hogy mindig minden körülmények között oké vagyok.
Ezért szeretem a BrandBirds BASE-t.

Mert itt abból lesz a márka, aki én vagyok, és nem abból a csinált képből, amit akarom, hogy mások gondoljanak rólam.

A BASE-ben az a legjobb, hogy családias hangulat van. Mindenki kedves, odafigyel a másikra. Még egyszer sem került a szemem elé olyan hozzá szólás, ami bántó lett volna.

Körmöczi-Kriván Gyopárka Andrea

5 elem Tér

Számomra a Base egy olyan támogató csoport, ahol mindig kapok kreatív és ösztönző inspirációkat a vállalkozásom különböző területeivel kapcsolatban.

Olyan együttműködéseket, szakembereket találtam meg ebben a közösségben, akik által folyamatosan tovább tudom fejleszteni a vállalkozásomat, és saját magamat is. (pszichológus, coach, stratégiai tanácsadó)

Ami nekem egy nagyon nagy plusz pont, hogy semmi nem ciki, mindenki őszinte és azt érzem, hogy mindenki valódi segítséget szeretne nyújtani egymásnak.

Kabai Barbara

Kislakás Invest

Egy olyan bázis, ahonnan felfegyverkezve tudok elindulni, hogy a márkámat építsem, és ahová vissza tudok térni bármikor, ha elfáradtam és erőt kell gyűjtenem, vagyha elakadtam és segítségre van szükségem.

Motivál és tudásanyagokkal halmoz el, hogy folyamatosan fejlődjek. Közösséget ad, ahol nem csak sortársakat találok, hanem szakértőket is. Gyakorlati segítséget kapok minden kérdésemnél.

Imádom, hogy lehet hülyeségeket kérdezni, meg a soook workshop.

Eddig rengeteg lendületet, tudást, csomó felismerést és egy jó közösséget kaptam a Base-től. Ja, meg együttműködő partnereket. 😀

Rengeteg időt és pénzt bedobáltam a kútba, mielőtt a Base-be léptem voltam, tök fölöslegesen. Mindet megspórolhattam volna, ha előbb jövök. Aztán jöttem és ugrásszerűen kifejlődtem. Mint egy kis csoffadt növény, akit betrágyáztak és erre égig-érő paszuly lett belőle.

Bánuszné Csáktornyai Katalin

Firkatica

Nem túlzás azt állítanom, hogy teljesen megváltozott az életem, amikor végre rátaláltam a BrandBirdsre és vele Robi tanaira. Úgy éreztem, hogy „Igen! Végre megvan, amit kerestem!” Azonnal beléptem a BASE-be. Ebbe az önazonos, trükközésmentes irányba indultam én is, magamtól, alig pár hónappal korábban, pedig már 10 éve vagyok vállalkozó… És felüdítő volt megértenem, hogy nem kell egyedül kitaposnom a dzsungelt, amiben előtte voltam. Igen, konferenciák, könyvek, végtelen tanulás, tippek, trükkök vadászása, rohanás a változó trendekkel… és emellett vegetálás a vállalkozással. Ebből indultam, és mára elmondhatom, hogy kimásztam belőle. Ez a támogató közösség kellett hozzá, és én, hogy végre hagyjam felnyitni a szemem. Hálás vagyok, hogy itt lehetek! 

Czene Orsi

Online Tér Tervező Mentor, Czene Orsolya

Ez a csoport tele csupa segítőkész és pozitív hozzáállású emberrel. Egy kis oázis, ahol nem széthúznak és könyökölnek az emberek, hanem segítik egymást. Hihetetlen, de igen, van még ilyen. 🙂

A BrandBirds Base segít a vállalkozásom, a vállalkozói szemléletmódom fejlesztésében. Nem csak brand, hanem emberi oldalról is kapok támogatást. Ami még jó, hogy nem elméleti síkon megy az okoskodás, hanem sok évnyi gyakorlati tapasztalat eredméyeiről kapunk információkat, amiket mi is használhatunk a gyakorlatban.

A legjobb, hogy normális, segítőkész emberek vannak a csoportban, akiknek bármit megmutathatsz, olyan észrevételeket fogsz kapni, hogy nem sírod el magad szégyenedben, hanem lelkesen nekiállsz beépíteni az új infókat a termékedbe-szolgáltatásodba.

Emellett a workshopok és a brandetlenkedések még szuperjók és hasznosak.

Sok dolgot, folyamatot fejlesztettem a BASE hatására. Világosabb, hogy merre kell tovább mennem, mi a jó irány, és azt hogyan érhetem el könnyebben és gyorsabban.

Kitől tanulhatok itt, ki áll a BASE mögött?

Mészáros Róbert
Mészáros Róbert

A BrandBirds alapítója, márkaépítő mentor, a BrandBirds könyvek írója.

Robitól a BASE-ben bármikor kérdezhetsz, de folyamatosan hívunk vendég szakértőket is egy-egy workshopra, így mindig találsz majd valami újdonságot.

Ezen kívül a kérdéseidre a tagok közül is többen kerülnek majd ki, akik szakértői választ tudnak adni, hiszen szerteágazó, hogy ki milyen témában járatos a saját vállalkozásában.

Hogyan tudok csatlakozni? 

A Base jelenleg nem fogad új tagokat.

Gyakran ismételt technikai kérdések

Összegyűjtöttünk néhány olyan kérdést, amelyekkel az elmúlt időszakban a leggyakrabban találkoztunk. Keress minket bátran, ha ezeken kívül még bizonytalan vagy bármiben!

Hogy tudok majd fizetni?

Az űrlap elküldése után elindul az ismétlődő fizetés. Nem kell figyelned semmire, az OTP Simple rendszere megold mindent.

Mikor kerül levonásra a tagsági díj?

Havi előfizetés esetén minden hónapban azonos napon a jelentkezésedhez képest. Például, ha 5-én jelentkezel, akkor a következő tagdíj  következő hónap 5. napján kerül levonásra.

Ha éves tagságot választottál, ugyanez évente ismétlődik. 

Hogy kapom meg a számlámat?

A számlád a tagdjíról minden fizetéskor automatikusan kiállításra kerül, és feltöltődik a tanulói fiókodba.

Hogy tudom lemondani az előfizetésemet?

Belépve a tanulói fiókodba egy gomnyomással meg tudod szüntetni az előfizetésedet. Bár reméljük, hogy erre nem kerül sor 🙂

Hol találom a tudásanyagokat?

Jelentkezésed után azonnal kapsz hozzásférést a tanulói fiókodhoz, ott megtalálod őket.

Hol találom a leckéket?

Jelentkezésed után a visszaigazoló emailben megtalálod a zárt Facebook csoporthoz a belépési adatokat. A leckéket mindig oda töltjük fel.

Mit tegyek, ha elkészültem egy leckével?

Fb csoportban komment formájában jelezd nekünk amikor kész vagy. Ezt mi folyamatosan látjuk, ellenőrizzük és segítünk ha igényled.