Óriási dologra készülök! Ilyen még nem volt!

z

 

Ezt a cikket azért írom, mert már egyszerűen nem tudom magamban tartani, annyira fel vagyok tőle pörögve.

Az elmúlt napokban, hetekben brutális munkában vagyok egy nagyjából 5-6 főt számláló szakmai gárdával, #brandes gladiátorokkal. Gyakorlatilag 0-24 órában a hét minden napján gyártunk tartalmakat, cikkeket, videókat és készülünk egy olyan eseményre, amilyen még nem volt. A célunk, hogy több száz vállalkozónak, vagy vállalkozni vágyónak és marketingesnek segíthessünk, hogy kiemelkedően erős márkákat építhessenek.

Néhány kép az eddigi munkánkról. A képek alatt folytatom a cikket.

l

 

A tartalmak egy részét április 6-án indítjuk útnak, amit egy óriási, mindent átfogó eseménnyel fogunk zárni, hogy minél több infót adjunk és megmutatjuk, mi kell ma ahhoz, hogy erős márkát tudj építeni kisvállalkozóként. Ha erős a márkád, akkor a vásárlók Téged választanak a versenytársak helyett, elfogadják a magasabb áraidat (sőt örülnek neki), szupersztárokkal dolgozhatsz együtt (munkatársak, partnerek), és lehetőséged van egy különleges örökséget hagyni a világra – hatással lenni a környezetedre.

A BrandBirds 2018-as küldetése az, aminek ezek a premier lépései, hogy közösséget építsen és akinek csak tud és lehetősége van személyesen is segítsen a márkaépítésben.

Szóval tarts velünk. Figyeld a BrandBirds Facebook oldalát, ha tag vagy akkor egy szemed mindig a BrandBirds Club Facebook csoporton legyen és 2-3 naponta érdemes lesz a mailjeidet is megnézni, ha rajta vagy a listánkon.

Erről fog szólni az április, aminek a csúcspontja május elején egy több száz vállalkozót érintő esemény lesz.

Ígérem, ha követni fogsz minket Te is legalább annyira fel fogsz pörögni, mint én!