“Építs nagy céget, győzd le a versenytársaidat!” – ha ettől neked is hidegrázásod van, akkor jó helyen vagy.   

Ez a BrandBirds Base, a márkád bázisa.

Lehet úgy is sikeres vállalkozó valaki, hogy nem épít nagy céget. Hogy nem épít nagy csapatot, nem akar legyőzni senkit, sőt, egyáltalán nem is foglalkozik a versenytársakkal. Csak csinálja, amit szeret, egyre jobb lesz benne és erős, szerethető márkát, lovebrandet épít.

Ettől a márkától pedig szívesen vásárolnak és reklám és “muszájmarketing” nélkül is sikeresen működik. A BrandBirds Base a Te márkádról szól.

A BrandBirds márkaépítő szemléletet és módszert ismerheted meg hasznos anyagok (cikkek, videók) formájában, illetve folyamatosan feladatok megoldásával haladhatsz a saját tempódban. Plusz egy segítőkész és összetartó vállalkozói közösséghez csatlakozol, ahol a BrandBirds csapata folyamatosan segít neked.

A Base kedvezményes csatlakozásából még van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kinek való?

 • Alternatívát keresel a tömegmarketing és a megunt marketing taktikák helyett? Próbáld ki a lovebrand szemléletet!
 • Próbálod, de valahogy nem megy a marketing? Próbáld ki a lovebrand szemléletet!
 • Te is marketingsérült vagy? Túl sok csodarecept, taktika és sablon után inkább őszintén és hitelesen vállalkoznál?
 • Marketing trükkök és sablonok helyett építs egy őszinte, hiteles és szerethető márkát!

Ki lesz a segítséged a márkaépítésben?

“Szenvedélyesen hiszek abban, hogy a #brandes értékteremtő vállalkozók viszik előre a világot, és hogy kisvállalkozóként is építhetsz erős márkát. Ez a küldetésem, ebben segítek minden nap az ügyfeleinknek és a közösségünk tagjainak.

Rendszeresen tartok előadásokat a legmenőbb szakmai konferenciákon, TEDx-előadó voltam, elsőként írtam átfogó márkaépítő szemléletről könyvet kisvállalkozóknak. A legnagyobb márkaépítő közösség alapítója és vezetője vagyok. Nekem biztosan nincs születési #brandellenességem. 🙂

Ráadásul, a BASE-t öten (a BrandBirds-csapat) építjük és irányítjuk.”
Mészáros Róbert, márkaépítő, tanácsadó, előadó, tréner, író

 • Máté Brigitta (Lépcsőfok)
 • Halász Dóra (Minimemo)
 • Molnár Tímea
 • Baló Andrea (Léleknyomat)

Milyen értéket és segítséget kapsz a havidíjért?

Zárt és aktív Facebook-csoport, csak tagoknak!

A BrandBirds Base Facebook csoportja nem csak egy egyszerű csoport, mint a többi, hanem egy támogató és inspiráló vállalkozói közösség, ahol hasonló szemléletű, jófej vállalkozókkal tudsz megismerkedni. Olyanokkal, akik nem csak vállalkozást, hanem márkát is akarnak építeni, mégpedig szeretetmárkát, amihez kapcsolódni lehet. Fontos a bizalom és a hitelesség kiépítése, valamint az értékadás a lényege, ami a LOVEBRAND szemléletét tükrözi.
Itt nem csak megkapod a tanagyagokat és leckéket, aztán magadra vagy hagyva, hanem egy közösség részeként, együtt fejlődhetsz a többiekkel, valamint a BrandBirds munkatársak is jelen vagyunk és figyelemmel követjük a csoportot amellett, hogy folyamatosan újabb és újabb anyagokat készítünk.

Egy szó, mint száz, a BrandBirds Base egy igazi bázisa a szeretetmárkát építő vállalkozóknak!

Garantált heti feladatok

Hetente két új leckét kapsz a csoportban, amiket megoldva átgondolhatod a márkád alapjait, megtanulod a BrandBirds LOVEBRAND szemléletét és kialakíthatod a számodra legmegfelelőbb kommunikációs formát. Nem egy újabb marketinges csodafegyvert kapsz, ami varázsütésre megold mindent, hanem egy új szemléletet, ami mentén önmagához hűen tudsz majd értéket adni és kommunikálni az ügyfeleivel. Ha pedig valahol elakadsz posztolj róla, kérj segítséget, ott leszünk melletted!

Témak, amikkel találkozni fogsz (1 hónap alatt 13+ lecke a csoportban): Brandtervező leckék, Márkaértékek leckék, Márkaépítési alapok leckék, 10 perces márkázás (könnyen megvalósítható feladatok)

Brand a lelke mindennek c. könyvem e-book

A tagságodhoz megkapod ajándékba a Brand a lelke mindennek c. könyv ebook változatát, hogy ezzel is támogassuk a fejlődésed. A könyvben megismerkedsz a márkaépítés 5 alappillérével, amit kifejezetten kkv vállalkozók számára állított össze Robi, magyar és külföldi példákkal egyaránt. A témakörökön végig haladva és azokat kidolgozva képes leszel stabilan megalapozni a márkád és azt is megérted, hogy miért szükséges egyáltalán márkát építeni, miért nem elegendő csak a jó termék/szolgáltatás és a marketing.

#brandes hasznos szakmai tartalmak

Egy zárt tanulói felületen, bejelentkezés után érheted el a folyamatosan bővülő tudásanyagokat, amikben a teljesen kezdő és a már gyakorlottabb vállalkozóknak is tudunk segíteni és inspiráló ötleteket adni. A vállalkozásépítés és márkaépítéssel kapcsolatos legalapvetőbb anyagokat állítjuk össze, amik mentén biztosabban elindulhatsz vagy erősítheted és átformálhatod a már meglévő márkád. Emellett tudunk ajánlani olyan szakértőket is, akiket igénybe véve teljes mértékben felkészülhetsz a vállalkozásod indításra vagy a következő szintre lépve fejlődhetsz.

Konkurenciamentesség

Ha lovebrandet építesz, nem kell foglalkoznod a konkurenciával.

Havidíj:

bruttó 4.490 Ft

?

Hazánk első Márkaépítő Tudásbázisa, ami #brandes alaptudással vértez fel Téged tematikus anyagok, leckék, kihívások segítségével, hogy minél könnyebben, szuper és támogató környezetben elsajátíthasd a márkaépítés alapjait.

Továbblépési lehetőség a VIP Brandship közösségbe.

Miért válaszd a BrandBirds Base-t?

Biztos bázis

 • Bármikor kérdezhetsz és szakértő választ, visszajelzést kapsz a BrandBirds csapattól

Támogató, biztonságos közösség

 • Megbízható munkatársat, alvállalkozót, együttműködő partnereket találhatsz.

Márkaépítő tudásbázis

 • A legnagyobb és legalaposabb magyar márkaépítő tudásbázisból tanulhatsz.

A BrandBirds saját Lovebrand szemléletét tanulhatod meg, amivel felépítheted saját szeretetmárkádat – kapcsolódás, elköteleződés, hitelesség, bizalom!

“… mindig kaptam használható és releváns javaslatokat, amelyek egyrészét már alkalmazni is tudtam…”

– Bőjte Orsolya

Belépés után 1 hónappal a tagok véleményei

Bár követek más oldalakat is és benne vagyok más csoportokban is, ami brandépítés és vállalkozás témákra épül, mégis úgy vélem, hogy a BrandBirds Base az a hely, ahol úgy tanulhatok, hogy közben nem érzem cikinek, ha valamit nem tudok. A tagok befogadóak, lehet kérdezni, nyitottak. Eddig mindig kaptam használható és releváns javaslatokat, amelyek egyrészét már alkalmazni is tudtam. Szóval számomra ez az a csoport, aminek szívesen vagyok tagja, nem érzem nyűgnek az itt létet, sőt, épp ellenkezőleg! – Orsolya, egyetemi hallgató

Bőjte Orsolya

egyetemi hallgató

A BrandBirds BASE-ben a helyed, ha

 • Nincs (még) pénzed marketingre, de jól szeretnéd elindítani a márkád?
 • Ismerd meg a lovebrand szemléletet, amely akkor is működik, ha nem vagy egy nagydumás guru.
 • Szakértő és megértő segítséget kapsz a márkád elindításában, és még a gatyád sem fog rámenni.
 • A lovebrand szemlélet kifejezetten kezdő és lelkes vállalkozóknak segít sikeres márkát építeni.

A Base kedvezményes csatlakozásából még van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

GY.I.K

Összegyűjtöttünk néhány olyan kérdést, amelyekkel az elmúlt időszakban a leggyakrabban találkoztunk. Keress minket bátran, ha ezeken kívül még bizonytalan vagy bármiben!

Hogy lesz a fizetés?

Az űrlap elküldése után elindul az ismétlődő fizetés. Nem kell figyelned semmire, az OTP Simple rendszere megold mindent.

Mikor kerül levonásra?

Minden hónapban azonos napon a jelentkezésedhez képest. Például, ha 5-én jelentkezel, akkor a következő tagdíj  következő hónap 5. napján kerül levonásra.

Hogy kapom meg a számlámat?

A számlád a tagdíjról minden hónapban automatikus kiállításra kerül, és feltöltődik a tanulói fiókodba.

Hogy tudom lemondani az előfizetésemet?

Belépve a tanulói fiókodba egy gombnyomással meg tudod szüntetni az előfizetésedet. Bár reméljük, hogy erre nem kerül sor 🙂

Hol találom a tudásanyagokat?

Jelentkezésed után egyből kapsz hozzáférést a tanulói fiókodhoz, és ott megtalálod őket.

Hol találom a leckéket?

Jelentkezésed után a visszaigazoló emailben megtalálod a zárt Facebook csoporthoz a belépési adatokat. A leckéket mindig oda töltjük fel.

Hogy készítsem el a leckéket?

Fb csoportban komment formájában jelezd nekünk, amikor kész vagy. Ezt mi folyamatosan látjuk, ellenőrizzük és segítünk ha igényled.