Már előző életemben is gasztroblogger szerettem volna lenni, de sajnos akkor még nem létezett ilyen szakma. Most sem leszek az, csak egy picit úgy csinálok. Mert szeretem a kávét, a jó kávét, a jó helyeket, éttermeket, kávézókat. Ezekről írok véleményt, tapasztalatot, és pár hasznos ötletet, tanácsot munkavégzés szempontjából is.

A rovatot támogatja és az energiát adja a Maran kávé.
Mondhatnám úgy is: „BrandBirds powered by Maran”

  Egyik törzshelyem, ahol sosem csalódom. Erőssége a kiváló kávé, baráti kiszolgálás, isteni pizza. 
  Ha időben mész, akkor még a finom pékárukból is kaphatsz. Ja és különleges élelmiszereket, italokat is vásárolhatsz. A baristákat pedig ha kérdezed, milyen kávék vannak épp, akkor egy különleges kávétúrán vehetsz részt, és mindig szívesen mesélnek. Ez is speciality kávézó, ahol ugye a világ legjobb kávéival dolgoznak, a világ legjobb gépeivel, stb. Itt nem kell cukor a kávéba, hogy iható legyen. 🙂
  Előnye és egyben hátránya is, hogy „kieső” helyen van, nem a legforgalmasabb környéken. Előnye, mert így szinte mindig találsz helyet, nem zsúfolt, viszont hátrány, hogy ha nem ott dolgozol, nem esik útba. Nekem például rendszeresen útba esik, néha csak egy-egy elviteles kávéra ugrom be.
  Különlegessége a pizzájuk, ami valami isteni. A sima margarita is, de kedvencem a kolbászkrémes, picit csípős, de még pont kellemesen.
  Van egy pici terasz, parkolóra néz, nem épp a legromantikusabb hely, de nyáron tök jó és a pizza (és kávé) minősége miatt megéri elmenni ide.
  Munkavégzés
  Van egy körbeülhető kanapés asztal (lásd alul a kép), ahol akár kisebb meetinget is lehet tartani, no és laptoppal dolgozni. A többi asztal nem annyira alkalmas laptopozásra, és a terasz sem a legszebb kilátást adja (parkolóra néz).

SEED

Nagyon finomak a péksütik, például a fahéjas csiga. És persze a flat white. 🙂

.