Mi az a #brandetlenkedés?

Biztosíthatlak, hogy az egyik legjobb dolog ami jár neked havonta a Brandship tagságodhoz. Már a kezdetek kezdetén tartottunk ilyen napokat. Na de milyen az az ilyen napok? A „hivatalos” megfogalmazás: Kizárólag brandshippereknek, kötetlen, spontán, beszélgetős, dolgozós, kávézós találkozó. Ismerkedjünk, meg minden. Nem kell regisztrálni, nincs belépődíj, nincs kötött program. 

A kezdeti öltet az volt, hogy találkozunk egy általunk nagyon kedvelt helyen, és bárki tud csatlakozni, hozhatja a laptopját, dolgozhat, közben beszélgethet, ötleteket gyűjthet. Na ez mára teljesen megváltozott, senki se ül le dolgozni. Helyette óriási nevetések, beszélgetések vették át a helyet. Rengeteg együttműködés alakul ki, a márkádról, az életedről annyiszor fogsz mesélni, hogy 1-2 alkalom után (ha addig nem is, ezután biztos) letisztul benned nagyon sok minden.

  

Talán most ezek a kérdések, gondolatok járnak a fejedben:

 Na de én nem voltam még egy ilyen alkalmon se, félek, hogy kilógnék a megszokott társaságból, egyedül fogom magam érezni… 

Ettől biztosan nem kell tartanod. Amint belépsz azt fogod érezni „haza jöttem”. Mindenki úgy fog hozzád viszonyulni, mintha régi jó ismerősök lennétek. Biztosíthatunk, hogy nem fogsz magányosan ücsörögni.

Én nem tudok egész nap ott lenni…

Akkor jössz és mész amikor kedved tartja. Nagyon örülünk, ha minél tovább velünk vagy, de ha csak egy órára van időd benézni, akkor  is gyere!! 😉

Azt se tudom, hogy készüljek, mit kell magammal vinnem… 

Egy dolgot hozz, nyitottságot 😉 Még azt se mondjuk, hogy jókedvet hozz, mert ha esetleg aznap bal lábbal keltél fel, ne aggódj, széles mosollyal az arcodon fogsz távozni 😉

Biztos mindenkinek már menő a márkája, én még csak most tervezek valami sajátot, biztos „kicsinek” fogom magam érezni… 

Ahogy nem vagyunk egyformák az életben, nem vagyunk egyformák a Brandshipben sem. Van akinek igen, már erős a márkája, tudatosan építi. Van aki 3 év munkáját újította meg egy nagy lélegzetvétel után, van aki még csak most keresi az útját. Egy dolog közös: segítjük, támogatjuk egymást hogy mindenkinek erős márkája legyen.

Nem találom a következő dátumot…

Amint biztosak a dátumok, egyből létrehozunk rá eseményt a Facebook csoportunkban. Ott mindig megtalálod a következő #brandetlenkedés időpontjait.

 

Hogy találsz oda?

A helyszín: Montázs Art Cafe – 1119 Budapest, Etele út 55. FONTOS: Bejárat a Bikás Park felől. A teraszt ilyenkor ki szoktuk bérelni, el se tudsz minket téveszteni 😉

Ha tömegközlekedéssel érkezel:

M4-es metróról vagy a 7-es buszról szállj le a Bikás Park megállónál. Majd a kijárattól fordulj jobbra, kb 2 perc séta után elsétálsz a Somfa cukrászda mellett, majd újabb 2 perc séta után meg is érkezel a Montázsba. Jó helyen jársz ha a kávézóval szemben a Bikás parkot látod.

Ha autóval érkezel a Montázzsal szemben egy nagy és ingyenes parkolóban tudod hagyni az autódat.

Ha bármi kérdésed lenne, keresd Dórit, aki nagyon szívesen segít Neked: +36 70 417 4596