Részt vettél már megannyi konferencián, elolvastál több tucat könyvet, különféle tanácsadóktól tanultál, kipróbáltál rengeteg módszert, eszközt, csodareceptet, de mégis úgy érzed, hogy még mindig hiányzik valami?

Talán itt megleled a titkos összetevőt! 🙂

Ahhoz, hogy egy vállalkozás
hosszú távon eredményes legyen,
a márkaépítés megkerülhetetlen.

Teremtsd meg azt a márkát, amit te is és a vásárlóid is imádni fognak!

FONTOS!

A BrandBirds Base csatlakozás nyitva.
Utána hónapokra bezárja kapuit.
Most havi bruttó 4.490 Ft-ért csatlakozhatsz.

Még ennyi ideig csatlakozhatsz:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ha téged is gyötörnek az alábbi kérdések, akkor a lehető legjobb helyen vagy!

t

Hol érdemes kezdened ezt az egész márkaépítést?

t

Mire kellene odafigyelned egy induló vállalkozásnál a márkaépítésben?

t

Hogyan lehetnél ismertebb a potenciális vásárlóid körében?

t

Hogyan emelkedhetsz ki a konkurencia közül úgy, hogy közben élvezd is az oda vezető utat, és ne csak kötelességként, kínszenvedésként éld meg?

t

Vajon mitől jó egy jó márka? És miket kell elkerülnöd ahhoz, hogy ne legyen rossz márkád?

t

Hogyan és mit kommunikálj a márkádról a célközönséged felé?

A BrandsBirds Base

Magyarország első
márkaépítő tudásbázisa és közössége,

amely kézen fog és állandó támogatást nyújt neked a márkád építésében,
méghozzá úgy, hogy közben még jól is érzed magad!

A Base #brandes alaptudással vértez fel Téged tematikus anyagok, leckék, kihívások segítségével, hogy minél könnyebben, szuper és támogató környezetben elsajátíthasd a márkaépítés alapjait.

Ilyen élet vár rád a BrandBirds Base falai között

Pontosan tudni fogod, merre tovább a márkaépítésben

Nem csak most, hanem később is. Folyamatosan személyes segítséget kapsz tőlünk, márka szakértőktől és a közösségtől is. Ezen kívül pedig több mint 25 tananyagból, videókból fejlesztheted magad a márkaépítés témakörében. Nem lesz több megválaszolatlan kérdésed!

Mostantól sose leszel egyedül

Facebook csoportunkban egy igazán támogató és inspiráló vállalkozói közösség gyűlt össze. Csupa olyan kisvállalkozó, mint amilyen te is vagy. Mindannyian segítjük egymást. Ráadásul mivel különféle szakmákból érkeztünk, így biztosan lesz mindig valaki, aki segíteni tud neked, bármilyen vállalkozói kérdésed is legyen.

Sokkal több vásárlód lesz kevesebb hirdetési költségből

Emögött az áll, hogy ha rendben van a márkád, akkor sokkal könnyebb kötődést – és így bizalmat – kialakí­tanod a potenciális vásárlóiddal. Végre nem neked kell a vásárlók, ügyfelek után kajtatnod, hanem ők jönnek hozzád, mert ismernek és szeretnek téged. Ebben (is) segít a jó márka.

„… mindig kaptam használható és releváns javaslatokat, amelyek egyrészét már alkalmazni is tudtam…”
– Bőjte Orsolya

Ezért fogod imádni a BrandBirds Base-t

Ez mind a tied lesz:

Márkaépítő tudásbázis

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a legnagyobb és legalaposabb magyar márkaépítő tudásbázisból tanulhatsz. Itt mindent megtalálsz, ami márkázással kapcsolatos.

Minden héten új lecke a márkaépítés témakörében

Eddig már több mint 20 lecke van márkatervezés, márkaalapozás és márkaérték témakörben.

Videós előadások

Megkapod a csapat márka szakértőinek összes korábbi konferencia és egyéb előadásainak felvételeit.

Szakértő válaszol

A zárt Facebook csoportban szakértők személyes segítségét veheted igénybe gyakorlatilag bármilyen mértékben. Te kérdezel, mi válaszolunk.

Szuper alvállalkozói partnerek

Ha kivitelezőt keresel egy feladatra, akkor ez az egyik legjobb csoport, ahol megtalálhatod az igazit. Megannyi együttműködés született már csoportjainkban. Ismerjük egymást, így egész biztos nem fogsz belenyúlni egy kontárba.

#brandes tartalmak

A vállalkozásépítés és márkaépítéssel kapcsolatos legalapvetőbb tudnivalókat találod itt, amik mentén biztosabban elindulhatsz vagy erősítheted és átformálhatod a már meglévő márkádat.

Megvalósító feladatok hetente

A tanultak mit sem érnek, ha nem valósítod meg őket. Ezért tagként hetente kapsz tőlünk egy konkrét feladatot, amellyel megalapozhatod a márkádat. Küldetés és márkaértékek meghatározása, termékpiramis, márkaháttér, stb…

Zárt Facebook csoport

Ahol egy igazán támogató és inspiráló közösség tagja lehetsz, és ahol bármit kérdezhetsz. Itt nem kell cikinek érezned, ha valamit nem tudsz. Senki nem fog megszólni érte.

Csak a Facebook csoportból önmagában ezeket az értékeket tudod kivenni:

Bármit és bármennyit kérdezhetsz

Bármilyen kérdés feltehetsz vállalkozással, márkaépí­téssel, marketinggel, önismerettel kapcsolatosan. Ezekre mind személyesen igyekszünk válaszolni. Természetesen mi sem érthetünk mindenhez, de egész biztos, hogy lesz valaki hozzáértő a csoportban, aki viszont fog tudni neked segíteni. Márka kérdéssel kapcsolatosan pedig biztosan kapsz tőlünk szakértői segítséget.

Valódi támogató közösséget kapsz

Ismered azokat a csoportokat, ahol ha kérdezel, csak leoltanak? „Te úristen, még ezt sem tudod?” – lehet olvasni hasonló hozzászólásokat a gyanútlan kérdező posztja alatt. Sajnos mi ismerünk ilyeneket. Épp ezért kínosan ügyelünk arra, hogy ez ne egy ilyen csoport legyen, és hogy csak olyan tagokat vegyünk be, illetve tartsunk meg hosszú távon, akik beleillenek az általunk képviselt segítőkész értékrendbe.

Véleményt és tanácsot kérhetsz

Például, ha elvégeztél egy feladatot, megcsináltál egy leckét, vagy a tananyagokon kívül fejlesztetted (vagy fejlesztenéd) egy bizonyos irányba a márkádat, vállalkozásodat, honlapodat, akkor itt nyugodtan kikérheted szakértők tanácsát, hogy pontosan hogyan is lenne érdemes csinálnod.

Partneri együttműködéseket köthetsz

Ez a Facebook csoport az egyik legkiválóbb felületet biztosítja neked ahhoz, hogy megtaláld a „kivitelezői szerelmedet”, új ügyfeleket szerezz, vagy akár partneri együttműködést köthess, amelynek keretében összedolgozva erősítitek egymást, és extra vásárlókat szereztek egymásnak.

Barátokat is szerezhetsz

Akik hasonló érdeklődéssel és hasonló ambíciókkal rendelkeznek, mint te. Így nagyon jól tudjátok egymást húzni és erősíteni. A BrandBirds mindig is a jó közösség építéséről volt híres. A Base-ben sincs ez másként. Nem csak üzleti partnerek, de barátságok is köttetnek a BrandBirds tagságain belül.

Miért kéne (még ide is) csatlakoznod?

Mitől más ez mint a többi klub?

Feltehetőleg nem ez az első alkalom, hogy vállalkozói témájú klubbal találkozol.

„Miért kellene még egy ilyen klubhoz csatlakoznom? Miért kéne pont ehhez csatlakoznom? Mitől jobb vagy másabb ez, mint az összes többi?”

Tök jogos, ha feltetted magadban ezeket a kérdéseket.
Hiszen egyszerű tény, hogy hasonló csoportokból lassan már Dunát lehet rekeszteni.
Még egy ilyen azonban nincs még sehol!

1 mentor helyett helyből 5-öt kapsz

Az általunk ismert hasonló rendszerekben csak egy ember foglalkozik aktívan a csoporttagok kérdéseinek megválaszolásával. De a Base mögött egy komplett csapat áll! Konkrétan 5 fő. Mi öten egyszerre támogatunk téged, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a márkádból.

A legerősebb közösség

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy nálunk a közösség valódi közösség legyen, és ne csak egy Facebook csoportba tömörült néma, inaktív felhasználók összessége. Ha valóban igazi támogatói közösséget keresel, itt fogod igazán megtalálni.

Márkaépítést csak itt találsz

Jelenleg nincs a magyar piacon még egy olyan vállalkozói csoport, ahol a márkaépítés kiemelt figyelmet kapna, és ahol kifejezetten erre szakosodott szakértők fognák a kezedet.

Még ennyi ideig csatlakozhatsz a BASE-hez:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Legközelebb 2021. októberben lesz nyitva a BASE.

Ki lesz a segítséged a márkaépítésben?

Szia! Mészáros Róbert vagyok, márkaépítő.

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy a #brandes értékteremtő vállalkozók viszik előre a világot, és hogy kisvállalkozóként is építhetsz erős márkát. Ez a küldetésem, ebben segítek minden nap az ügyfeleinknek és a közösségünk tagjainak.

Mit érdemes rólam tudnod?

 • Rendszeresen tartok előadásokat a legmenőbb szakmai konferenciákon. A Magyar Marketing Fesztiválon már ötször voltam a nagyteremben előadó (TOP 3 szavazatos előadásokkal).
 • Voltam TEDx-előadó.
 • Elsőként írtam könyvet átfogó márkaépítő szemléletről kisvállalkozóknak. Azóta további két könyvem is született lovebrand és közösségépítés témában.
 • A legnagyobb márkaépítő közösség alapítója és vezetője vagyok.
 • Nekem biztosan nincs születési #brandellenességem. 🙂

De nem csak én foglak segíteni a márkaépítésben!

A BASE-t mi hatan (a BrandBirds-csapat) építjük és irányítjuk:

 • Mészáros Róbert, a BrandBirds alapítója, márkaépítő mentor
 • Vagyóczki Nóri, dzsungelmarketinges, a BASE Facebook-csoport tanácsadója, tartalommenedzsere 
 • Halász Dóra, aki a BASE és a BrandBirds technikai hátterének varázslója
 • Molnár Tímea, lovebrand kutató, a BASE leckéiért felel
 • Baló Andrea, az önismereti workshopok és a BrandBirds Bookship kiadó vezetője
 • Eiler Judit, asszisztensként segít a workshopoknál, tananyagoknál, ügyfélszolgálatban

Nézd meg, mit mondanak a Base-ről
azok, akik már tagok!

„Bár követek más oldalakat is és benne vagyok más csoportokban is, ami brandépítés és vállalkozás témákra épül, mégis úgy vélem, hogy a BrandBirds Base az a hely, ahol úgy tanulhatok, hogy közben nem érzem cikinek, ha valamit nem tudok. A tagok befogadóak, lehet kérdezni, nyitottak. 😀 Eddig mindig kaptam használható és releváns javaslatokat, amelyek egyrészét már alkalmazni is tudtam. Szóval számomra ez az a csoport, aminek szívesen vagyok tagja, nem érzem nyűgnek az itt létet, sőt, épp ellenkezőleg!”

– Orsolya, egyetemi hallgató

„A Brandbirds Base támogat az vállalkozói utamon: ad egy keretet, hogy minek kell benne lennie egy vállalkozásban, rengeteg hasznos tippet ad, a szívet viszont nekem kell beletenni! Nincsennek kötelező feladatok, teljesen rám van bízva, mennyit veszek ki belőle! Jó szívvel ajánlom! :)”

– Andrea Z.

Bónusz ajándékok

Ha most lépsz be, akkor megkapod mindhárom könyvem ebook-ban!

Hogyan építs erős márkát?

A márkaépítés 5 alappillére, kkv vállalkozók számára, magyar példákkal.

Az egyedi BrandBirds márkaépítő módszer segítségével 2020 a Te márkád éve lesz! Segítek ebben, mert azt szeretném, hogy egyre több sikeres magyar márka legyen. Ez a küldetésem, ezért írtam ezt a könyvet Neked, kezdő vagy haladó vállalkozónak.

ÉRTÉKE: 5.990 Ft

Erre a könyvre van szükséged, ha…

 • jól menő céget vezetsz, ami most kezdene brandépítésbe
 • új, saját vállalkozást indítasz, de azt sem tudod, hogyan kezdj bele
 • elolvastál tucatnyi könyvet, rendszeresen látogatod a konferenciákat, mégsem úgy haladsz, ahogy tervezted
 • szeretnél kitűnni a versenytársaid közül, de nem tudod, hogyan
 • új terméket / szolgáltatást szeretnél bevezetni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá

Miben segít a könyv?

 • konkrét gyakorlati módszertant kapsz a kis- és középvállalati márkaépítéshez
 • szemléletet ad: márkaként tudsz a cégedre, termékedre, szolgáltatásodra tekinteni
 • sok-sok ötletet ad a márkád építéséhez
 • sikeres külföldi és magyar KKV márkák példáiból meríthetsz ihletet
 • személyes sztorik az elmúlt 18 évből: saját tapasztalataimból tanulhatsz

Szedjük össze még egyszer, mi mindent kapsz meg a BrandBirds Base csomagban

Folyamatosan frissülő leckék márkaépítés témakörében

Eddig már több mint 20 lecke van, és hetente kerül fel új.

Megvalósító feladatok hetente

Hogy valódi eredményeket érj el, és ne csak fejben legyen meg, mit kéne tenned.

Zárt Facebook csoport

Valódi támogató, inspiráló közösséggel, ahol bármennyit kérdezhetsz.

#brandes tartalmak

Vállalkozásépítés és márkaépítéssel kapcsolatos tananyagok.

Videós előadások

Robi és a csapat többi tagjának előadásai.

AJÁNDÉK: Brand a lelke mindennek ebook

Az első magyar márkaépítéssel foglalkozó könyv, a kisvállalkozók márkaépítésének 5 alappillérével.

Ha most csatlakozol, akkor ez mind a tied lehet mindössze havi bruttó 4.490 Ft-ért.

Amit még tudnod kell, hogy ha most jelentkezel, akkor ameddig csak tag maradsz nem fog emelkedni az ár!
(Később már csak drágábban csatlakozhatsz.)

Hogyhogy csak ennyibe kerül?

Ennek két oka is van!

Az egyik egyszerű matek

Az előfizetéses rendszernek köszönhetően – mivel több embernek tudjuk értékesíteni ugyanazt a terméket – még így is megtérül számunkra a befektetett munka. Az így megnyert profitot arra szeretnénk fordítani, hogy minél alacsonyabban tudjuk tartani számodra a Base tagsági díját.

A másik pedig az, hogy most indulunk

Hosszú távon sokkal több tananyaggal, még több segítséggel és extra szolgáltatással szeretnénk kedveskedni neked. Ez most még csak a harmadik alkalom, hogy a Base megnyitja kapuit a nyilvánosság előtt. Ezért most mintegy bevezető áron csatlakozhatsz.

Vagyis ha most nem csatlakozol, akkor

~

egyrészt még hónapokig nem fogsz tudni újra csatlakozni, mert a Base bezárja kapuit, és csak hónapokkal később lesz ismét tagfelvétel;

másrészt pedig egész biztos, hogy már csak drágább áron fogsz tudni csatlakozni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttünk néhány olyan kérdést, amelyekkel az elmúlt időszakban a leggyakrabban találkoztunk. Keress minket bátran, ha ezeken kívül még bizonytalan vagy bármiben!

Hogy lesz a fizetés?

Az űrlap elküldése után elindul az ismétlődő fizetés. Nem kell figyelned semmire, az OTP Simple rendszere megold mindent.

Mikor kerül levonásra?

Minden hónapban azonos napon a jelentkezésedhez képest. Például, ha 5-én jelentkezel, akkor a következő tagdíj  következő hónap 5. napján kerül levonásra.

Hogy kapom meg a számlámat?

A számlád a tagdjíról minden hónapban autómatikus kiállításra kerül, és feltöltődik a tanulói fiókodba.

Hogy tudom lemondani az előfizetésemet?

Belépve a tanulói fiókodba egy gomnyomással meg tudod szüntetni az előfizetésedet. Bár reméljük, hogy erre nem kerül sor 🙂

Hol találom a tudásanyagokat?

Jelentkezésed után egyből kapsz hozzásférést a tanulói fiókodhoz, és ott megtalálod őket.

Hol találom a leckéket?

Jelentkezésed után a visszaigazoló emailben megtalálod a zárt Facebook csoporthoz a belépési adatokat. A leckéket mindig osa töltjük fel.

Hogy készítsem el a leckéket?

Fb csoportban komment formájában jelezd nekünk amikor kész vagy. Ezt mi folymaatosan látjuk, ellenőrizzük és segítünk ha igényled.

👇 Itt tudsz jelentkezni!

Maradt még benned bármi kérdés?

Ha bármilyen kérdésed lenne még a BrandBirds Base-zel kapcsolatban, akkor nyugodtan keresd fel nagyon kedves és segítőkész irodavezetőnket, Dórit a dora@brandbirds.hu e-mail címen!

BrandBirds Kft. (iroda: 1119 Budapest, Etele út 59-61, adószám: 22608723-2-43, cégjegyzékszám: 01-09-935629)
Tárhelyszolgáltató: NetMasters Europe Kft. (1105 Budapest, Cserkesz u. 32.)
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-123987/2017.
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató: ITT található
Süti kezelési beállítások megnyitása