+36 70 417 4596 dora@brandbirds.hu
 

Brandship: a BrandBirds előfizetéses #brandszere, az elkötelezett márkaépítő vállalkozók közössége.

 

Brandship – az előfizetés, amire vágytál 🙂

Oké, tudom, ez gáz szlogen… majd lesz jobb idővel. Illetve, a “this is the beginning of a beautiful brandship” talán jobb, és kifejezi azt, amiről ez az egész szól. Arról, hogy mostantól a háttérből de folyamatosan, rendszeresen tudjak segíteni Neked a márkád építésében.

Köszönöm, hogy bizalmat szavazol, köszönöm, hogy velem tartasz egy különleges dolog megszületésében.

 

A Brandship-hez csatlakozva…

 

… belépsz egy különleges közösségbe, mondhatnám, igazán #brandes társaságba keveredsz. 🙂 Olyan vállalkozók közé, akik értékteremtő vállalkozást, erős márkát építenek, és maximálisan elkötelezettek emellett. Akik nyitottak az új kapcsolatokra, együttműködésekre és segítenek vállalkozó társaiknak.    
 

Az egész rólad szól!

A márkád és a lelkesedésed csak úgy szárnyalni fog 🙂 Ilyen még nem volt Magyarországon, ilyet nem csinált még senki: előfizetésben személyre szabott segítséget kapsz a márkád építésében. Ez a leghasznosabb, legkomolyabb segítség, amit csak adni tudunk. Személyesen én, Robi fogok Neked segíteni – és ez hihetetlenül motivál engem.  Hiszem azt, hogy Te is tudsz erős márkát építeni, hogy úgy tudod a vállalkozásod vezetni, hogy közben jól is érzed magad, szabad vagy, és az ügyfeleid, vásárlóid elfogadnak, és szeretnek Téged. És a márkád.

Az egész célja az, hogy

  • mostantól folyamatos kapcsolatban legyünk
  • megismerhesselek, a márkád, céljaid, terveid
  • hatékonyan és személyre szabottan segíthessek Neked a márkád építésében
  • legyen kihez fordulnod, ha elakadsz
  • egy különleges közösséget hozzunk össze

Itt tudsz jelentkezni és fizetni

(Ez még nem ismétlődő fizetés, hanem egyszeri)

Miután kitöltötted az űrlapot,

visszaigazolást küldünk a megrendelésről.  Biztonságos kártyás fizetés A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Honlap üzemeltető, eladó: Látványügynökség Kft. 1119 Budapest, Vahot u. 6. +36 30 920-9437