Magánkönyvkiadás

Van egy kéziratod, de nem tudod hogy lesz belőle könyv? Nem tudod hogy állj neki a könyvednek, és hogyan zajlik a könyvkiadás? 

Segítek Neked is, ahogy már sok-sok sikeres magyar szerzőnek. 🙂

Amiben segíteni tudok:

Stratégia, folyamat, tervezés

Az egész folyamatot koordinálom, Neked csak a szakmai részével kell foglalkoznod.

Borító tervezés

Hogy olyan külsőt kapjon, amit megérdemel.

Szerkesztés, tördelés

Hogy belül is igényes legyen, olvasható és elegáns.

Nyomdai feladatok

Minden nyomdával kapcsolatos feladatot leveszünk a válladról, sőt a könyveket házhoz is szállítjuk Neked.

„A könyvek egy másik jövőbe, új életre nyíló kapuk.” Michelle Frances

Miért pont én segítsek Neked?

Az elmúlt 19 évben több, mint 100 könyv kiadásában vettem részt. Minden folyamatban, feladatban dolgoztam, ami a könyvekhez kapcsolódik: az ötleteléstől kezdve a tördelésen keresztül a gyártásig, értékesítésig. Imádom a könyveket, az üzleti könyveket, és szeretném, ha minél több értékes könyv jelenne meg, szerzői kiadásban – mert meggyőződésem, hogy ez a legjobb út.

A szakértői státuszod, személyes márkád építésének egyik legjobb eszköze a saját könyv. Ezt jópár ügyfelünk átélte már, és közben mi is, szerzőként és kiadóként is – így több szempontból is átlátjuk a könyvkiadást.

év tapasztalat

elkészült könyv

„A könyv a legjobb névjegy: azonnal szakértői márkát épít.” Mészáros Robi

Elkészült könyvek

Bolya Imre: Karizma

A Karizma egy olyan egyedülálló önfejlesztő könyv, amely összefoglalja a 12+1 legkarizmatikusabb magyar előadó inspiráló történeteit, előadói stratégiáit, leszűri a tanulságokat és gyakorlati tanácsokat ad a karizmád fejlesztéséhez.

Miért fejleszd a karizmád?

Mert egy karizmatikus ember megnyerő. Meggyőző. Sikeres. Eléri, amit akar és képes másokat is inspirálni. Teszi mindezt hitelesen, szenvedéllyel, önmagát adva. Jó érzés a közelében lenni. Amikor hozzánk beszél, valami megváltozik bennünk.

Békési Brigitta: WOW hatás

Ez a könyv egy olyan egyedülálló módszert ad, melynek végére nem csak tökéletesen tisztában leszel a saját vonzerőddel, de tudatosan fogod tudni használni is azt.

Brigitta szavaival:

Bátran ki merem jelenteni, hogy a vonzerő nem veleszületett adottság, hanem igenis elsajátítható képesség. Menedzsmentet tanultam, és már majdnem 10 éve vállalkozó vagyok. Felépíteni egy vállalkozást nem szerencse kérdése, hanem egy hosszú tanulási folyamat, megfelelő technikák alkalmazása és a megfelelő, ámde elsajátítható attitűd eredménye.

Szendrei Ádám: Gazdagodj boldogan!

A forradalom elkezdődött: eljött az idő, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunkat. Közösen, egy ország életét tehetjük jobbá azzal, hogy példát mutatunk. Ez a forradalom velünk kezdődik: magunkat fejlesztjük, és mások is követni fognak.

Legyen végre divat Magyarországon is sikeresnek lenni!

Ha te is többre vágysz, mint a hétfőtől péntekig tartó napi robot…

És hiszel abban, hogy IGENIS rajtad múlik, mit érhetsz el az életben.

Gál Kristóf: Vállalkozóból vállalkozás

Kristóf szavaival:

Építs önműködő vállalkozást (amiben szabad és boldog vagy)

Úgy gondolod, hogy bele kell roggyannod abba, hogy vállalkozó vagy? Azt mondták, hogy itthon ez a normális? Azért írtam ezt a könyvet, hogy egy lehetséges új valóságot mutassak meg neked. Ahol vállalkozóként nem rabszolgaként dolgozol a cégedben, hanem szabad vagy.

Dr Prezi Books: Előadok, tehát vagyok

Az ELŐADOK, TEHÁT VAGYOK című könyv segítségével és egy kis gyakorlással

Könnyedén, tudatosan és élvezettel fogsz mostantól előadni

Tudni fogod, hogy mitől és hogyan leszel Te magad és a megnyilvánulásaid is hatásosak

Képes leszel át is adni az üzeneteidet. Bárkinek, bármikor fesztelenül

Tudni fogod, hogyan kezeld a közönséget és élj velük együtt

Dr. Dénes Ivett: Békés éjszakák, vidám nappalok

Szeretnéd tudni,

  • miért ébred fel a babád éjszaka?
  • miért alszik keveset napközben?
  • miért tart órákig az altatás?
  • milyen napirend lenne az ideális nektek?

A megoldás most számodra is elérhető egy, a babák alvásának világába bepillantást nyújtó, egyszerre tudományos, olvasmányos és szupergyakorlatias könyv formájában.

Némethi Erika - Földi Gábor: Szeretve szeretni

Ez egy olyan könyv, melynek már a 3. kiadását gyártottuk, tehát mondhatjuk rá hogy bestseller  A szerzők és egyben a könyv kiadói is: Némethi Erika és Földi Gábor. Nagyon népszerű, és már két kötete is megjelent. Érdemes követni őket itt is: Tündérszív – önismereti blog a szeretetről, szerelemről, egós csapdákról

Szőke András & Domán Zsolt: Több bevétel, kevesebb stressz

Azért vagyok rá büszke, mert én terveztem a borítót, és a különleges nyomdai megoldásokkal szerintem nagyon menő is lett.  

Büszke vagyok azért is, mert Zsolt és András tanácsadóként is megbíztak bennem.

A szakkönyvek a szívem csücske, bérelt helyük van ott, és imádok részt venni minden jó könyv megszületésében.

6 törvény, 180 oldalon, könnyen emészthető, olvasmányos, sztoris. Cuki grafikákkal, látszólag „lájtos” kis könyvecske, ártalmatlannak tűnik. De valójában gyökeresen megváltoztatja az egész vállalkozásod, életed – mégpedig a jó irányba.

Némethi Erika - Földi Gábor: Szenvedéllyel vagy szenvedéssel?

Nagyon büszke vagyok erre a könyvre is, és jó látni mekkora siker, és hogy picit én is benne lehetek. Talán még jobban a szívemhez nőnek ezek a könyvek, mint a sajátom. Imádom az egész folyamatot, az ötleteléstől (sokszor én győzök meg embereket, hogy írjanak könyvet) a tördelésen-tervezésen, kivitelezésen át a cuccolásig 

Hogyan szeress szenvedés nélkül?

Mire tanít a szerelem és hogyan engedd el azt, ami fáj?

A válaszokat, melyekre talán mindig is vártál, ez a könyv segít meglátni – önmagadban – ráadásul ajándékokat is rejtenek!

Kaszás Péter : Beosztottból szövetséges

Mióta vállalkozó vagyok (cirka 20 éve), pontosan ilyen sikersztorikra és ügyfelekre vágyom. Ezért vagyok vállalkozó, hogy ilyen király dolgokban részt vehessek. Hogy olyan fantasztikus embereknek (és szakembereknek) segíthessek, mint Kaszás Péter.

El sem tudom mondani, mennyire büszke vagyok erre az egészre. Mennyire büszke vagyok a TeamGuide márkára, mely nincs fél éve, hogy elindult, és máris elképesztő siker és erős márka lett.

No de miről is van szó? 2 szó és megérted.
 Beosztottból szövetséges. 

Péter ebben zseniális, ebben segít a vállalkozóknak, ebben van 13 év kőkemény tapasztalata, saját módszere, és szíve-lelke.

Barazsy Ákos: A bevétel erősíti a szabályt

Ákos könyvének 2. köteténél segítettünk.

Erre van szükséged, ha megerősítést keresel, vagy éppen nyitott vagy a változásra, akarsz és tudsz is tenni egy jobb (vállalkozói) életért. Cukormáz nélkül, fájó felismerésekkel!

Ha nem jutsz egyről a kettőre, akkor ideje megállni és megélezni a fejszét, mert egyre csorbább szerszámmal nem lehet egyre több fát kivágni! Rendbe kell rakni az életed, hogy a céged is virágozhasson, produktív életformával tudatosabbá kell tenni a jövőt.

Kádár Tímea : Hogyan kerülj a sajtóba ingyenesen?

Kádár Tímea promóciós szövegíróként kezdett a Reader’s Digestnél, ahol végül 13 évet töltve tanulta meg az írásbeli értékesítés titkait. Több mint két évet dolgozott az Aegon online marketingjét vezető szakértőként, megfordult az Ersténél is, majd saját vállalkozást kezdett: régi álma volt különleges szálláshelyeket közvetíteni. 
Rendszeres előadó szakmai konferenciákon, a tévéadók állandó vendége. A Forbes is írt róla, ezután kérdezték sokan, mégis mi a sikerénék a titka, hogyan éri el, hogy pénz befektetése nélkül rendszeresen megjelenik a médiában. 
A rövid válasz, hogy stratégiát alkotott, és mindennap tesz valamit azért, hogy bekerüljön a sajtóba. A hosszabb válasz pedig maga a könyv: a stratégiaalkotás lépéseit és sablonokat biztosít ahhoz, hogy a Forbes-megjelenés ne csak a vakszerencsén múljon.

 

Baráth András : Gerilla Önéletrajz Módszerek

Büszkék vagyunk rá, hogy András és csapata ránk bízta az új könyvek szerkesztését, tördelését.

Imádjuk, amikor hasznos és értékes dolgokat alkotunk az ügyfelekkel. Köszönöm a bizalmat Andrásnak, a profi tördelést és lelkes munkát pedig Krisztának. 

Lévai Richárd . Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket

Fent van a céged a Facebookon, de nem jönnek az eredmények? Hirdetsz, de nem vagy elég sikeres? Szeretnéd felpörgetni a Facebook-hirdetéseid hatékonyságát? A könyv segítségével nem csak a hirdetési rendszer trükkjeit ismered meg, hanem azokat a módszereket, stratégiákat, amik túlmutatnak a Facebookon, es amik támogatnak abban, hogy még eredményesebbé tedd az online marketingedet.

Baló Andrea : Lelkem sötét éjszakája

Ma újabb remekművet adtunk át, imádom a pillanatot, amikor a szerző először meglátja a könyvét és boldog 

„-Minden okkal történik, ezt ne felejtse el kedvesem – határozott és békés hangja mélyen megérinti a lelkemet, elhozva azt a megnyugvást, melyre oly régóta áhítoztam. Kezét alkalomra teszi, gyengéden megszorítja, és ez biztosít afelől, hogy minden rendben lesz. – Csakis olyan megmérettetéseket állít elénk a sors, amelyeket képesek vagyunk sikerre vinni, amennyiben hiszünk magunkban.” 

Bús Tímea - Bánitzky Kata: Társra vágyom, hol találom?

Kíváncsi vagy, hol tartunk manapság a társkeresésben?

Tudni szeretnéd, mi minden történhet Veled az online térben, vagy akár a klasszikus ismerkedésben?…

BEMUTATJUK HIÁNYPÓTLÓ KÖNYVÜNKET,
MELYBEN MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZT KAPSZ!

TÁRSRA VÁGYOM, HOL TALÁLOM?

Polló László: Viselkedési kalauz

A hazai kis- és középvállalatok, KKV-k termelékenysége alacsony. Egy KKV-ben dolgozó ember évente alig 4-5 millió forint új értéket állít elő. Miközben az európai átlag már meghaladja a 16 millió forintot. S ugyanez a magyar munkaerő amikor hazai nagyvállalati környezetbe kerül, akkor már képes hozni az európai átlagot! S ennél is jobb hír, hogy egyre több KKV is képes ezt elérni! Vajon mi a titkuk?

Barna László : Esküvőmarketing

Az esküvőmarketingre akkor is szükség van ha új vagy, vagy ha régóta tolod a szakmában, viszont minőségibb ügyfeleket szeretnél és ezzel párhuzamosan magasabb bevételt.
Ha pedig egyáltalán nincsenek vagy egyre fogynak az ügyfeleid tehát piacvesztést tapasztalsz, mindenképpen töltsd le a könyvet!

Tudom milyen a másik oldalon állni. Magam is írtam könyvet, van benne tapasztalatom így is. Ha többet szeretnél megtudni a könyvemről, kattins a Brand a lelke mindennek gombra!

Könyvek … mindig a szívemnek kedves dolog marad

Óriási élmény, amikor a szerzők meglátják a nagy könyvkupacot, együtt pakoljuk a helyére, érezni még a friss nyomdaillatot is… ez olyan tök jó meló! Imádom a könyveket!  És ugye a könyv az egyik legjobb márkaépítő eszköz, az emberek is szeretik, tisztelik.

A szakértői státuszod, személyes márkád építésének egyik legjobb eszköze a saját könyv. Ezt jópár ügyfelünk átélte már, és közben mi is, szerzőként és kiadóként is – így több szempontból is átlátjuk a könyvkiadást.

Írj nekünk a könyvedről

Gyakran kérdezitek…

Sokszor teszitek fel Nekem ezeket a kérdéseket, így most itt egy csokorba összeszedve válaszolok rájuk. Ha nem találtad meg a kérdésedre a választ, akkor keress bizalommal.

Tényleg jobb a magánkiadás?

Ha vállalkozó vagy, ha a saját kezedben szeretnéd tudni a könyved sorsát, akkor jobb a magánkiadás. Ha semmivel nem szeretnél foglalkozni, sem pénzt beletenni, csak írni, és várni hogy majd sikeres lesz a könyv, akkor keress kiadót, de csak olyat, aki beleszeret a könyvedbe, és cserkészbecsszó vállalja, hogy mindent megtesz érte, érted. 

Ki a kiadó magán könyvkiadásnál?

Lehet a saját vállalkozásod (ez a leggyakoribb), vagy Te magad mint egyéni vállalkozó, vagy alapítványod, stb. Egy jogi személy. Nem kell hozzá semmilyen külön engedély, bárki lehet kiadó. És így minden jog a könyvvel kapcsolatban is nálad marad – ez nem hátrány… Segítek mindenben.

Így pl a Libri nem is árusíthatja?

Dehogynem! Adok kontaktot, és bármikor tudsz szerződni kiadóként a Librivel, így bekerül a könyved a legnagyobb hálózatokba és online webshopokba is. Te irányítod, akkora mennyiséget adsz be, amennyit szeretnél.

Mennyi időbe telik az elkészítés?

A lektorált kézirat átadását követően 1-2 hónapon belül elkészül a könyved, profin tördelve, szépen nyomtatva és leszállítva Neked. A munka elkezdésekor pontosan megtervezzük a menetrendet, a könyv megjelenési dátumából kiindulva.

Fogunk találkozni?

Ha rám bízod a könyved tördelését és gyártását is, akkor vendégem vagy egy személyes konzultációra, tanácsadásra. Ez már a könyvírás közben is hasznos, mert megtervezzük a teljes folyamatot, mindent látni fogsz előre. Hasznos tippeket kapsz a könyvkiadás és értékesítés minden részéhez. Ha még nem döntötted el, hogy rám szeretnéd-e bízni a könyved, akkor csak kérj egy konzultációt – meg fogja érni az árát, garantálom! 🙂

Itt is írhatsz nekem: