+36 70 417 4596 dora@brandbirds.hu

BrandBirds MÁRKAÉPÍTŐ workshopok 2019

Megvalósítás! Megvalósítás! Megvalósítás! A workshopok 100% gyakorlatból és kemény munkából állnak. Kihozom belőled és a márkádból a legjobbat 1 nap alatt!

Helyszín, időpont

Helyszín: BORKOLLÉGIUM

1067 Budapest Podmaniczky utca 31. 1em 8/a

Kellemes hangulatú és igényes helyszín, nagy asztalokkal és TV-vel.

Időpontok: 

2019. március 14. (szuper volt :))
2019. március 22.
2019. március 29.
2019. április 2.
2019. április 26.

A workshop alatt biztosítunk apró falatkákat, és ebédszünetben közösen elmegyünk az egyik kedvenc helyünkre ebédelni (pár perc séta és önköltséges). 

 

Trénered, mentorod

Mészáros Róbert 

márkaépítő, tanácsadó, előadó, író,

a BrandBirds alapítója 

A workshop célja

Módszertan

A BrandBirds márkaépítő workshop célja úgy segíteni Neked egy gyakorlatorientált nap során saját márkád felépítésében, hogy az teljesen új lendületet adjon vállalkozásodnak. Az általam kifejlesztett, máshol nem tanulható módszertan merít a branding területén fellelhető szakirodalomból, és mindenkor figyelembe veszi az egyes témákban sok-sok év alatt szerzett gyakorlati tapasztalatokat.

 

A workshopok elméleti háttere a BrandBirds-módszerre épül, amely egyedülálló, a kkv vállalkozók számára kifejlesztett modern márkaépítő módszer és #brandszer. 

A workshopon azonban nem elméleti tanulás, hanem kemény munka lesz – ezért workshop a neve :). Az a célom, hogy már napközben hatást érjünk el, azaz megtörténjenek a dolgok, megvalósítsd, amit kell, és érezd is a hatását.

Mennyibe kerül?

 

Őszinte vélemény

{
 
Egy minőségi nap, amit csak a saját brandednek szentelsz. Értékeled a jelent, és kitalálod a jövőt. Mindezt profi szakértő tanácsaival, tippjeivel, sokszor provokáló kérdéseivel  Akinek fontos a saját brandje, ott a helye!
- Bolya Imre

Következő workshopok

#brandes könyvírás és könyvkiadás WORKSHOP

Időpont: 2019. március 14.

Ha régóta tervezel könyvet írni, vagy már folyamatban is van. Megmutatom, hogy írj könyvet, hogyan add ki, hogyan add el, hogyan erősítsd vele a márkád. Fullos tervet készítünk, konkrét számokkal, időpontokkal. Mi mennyi pénz, idő, mire számíthatsz. Itt az idő hogy végre nekiállj a saját könyvednek!
Igen, ez már jövő csütörtök! Miért most? Mert őszre, év végére könyved lesz! Ha pedig tényleg elszánt vagy, akár már nyárra.

 

 

v

#brandes hiteles, személyes, hatékony kommunikáció WORKSHOP

Időpont:  2019. március 22.

Ez kőkemény gyakorlat lesz. Posztokat írunk. Sokat. Megtalálod és megtapasztalod a stílusod, a hangod, a szakértelmed erejét. És nemcsak a workshopon, hanem utána is: nem lesz többet olyan, hogy “mi a francot posztoljak?” Magabiztos leszel, és inspirációval tele. Megtöröm a jeget, és limonádét csinálunk belőle.
Csinálunk sokféle posztot, sőt, komplett kampányt is. A nap végére el sem fogod hinni, hogy mindezt egy nap alatt hoztad össze. És még aznap lesz eredménye is, garantálom!

TELTHÁZ!

#brandes hiteles előadó

Időpont: 2019. március 29.

Elárulom azt a titkot, azt a saját szemléletet, amivel néhány év alatt a marketing szakma egyik legkeresettebb előadója lettem. Pár év alatt hogyan jutottam el a TEDx színpadára, hogyan lettem több nagy konferencia kedvenc előadója, hogyan értem el, hogy előadás után feljönnek a színpadra fotózkodni velem, és hogy előadásonként nettó 100-150 ezer forintot el tudok kérni – és ki is fizetik, előre.
És hogyan jutottam el az iskolai “csak meg ne kelljen szólalnom a többiek előtt” gyomorgörcsök után odáig, hogy félelem és rettegés nélkül futok fel a színpadra akár 1000 ember elé. Hogy megunhatatlanul élvezem. És ez működik.
Megmutatom, hogyan tudod Te is megcsinálni. A szemlélet akkor is működik, ha sosem akarsz 100, 500, 1000 ember elé kiállni. Megtanulsz bemutatkozni, kiselőadást tartani, megtanulod kezelni a lámpalázat, az izgulást. Megszereted, hogy figyelnek rád. Videózunk is, igen, azt is élvezni fogod, garantálom!

#brand beindítás (egyszemélyes vállalkozóknak)

Időpont:  2019. április 2. TELTHÁZ!

Ide kizárólag egyszemélyes vállalkozók jöhetnek. Ha Te is egyedül dolgozol (max. néha besegít pár alvállalkozó, esetleg virtuális asszisztens, de a szakmai munkát Te végzed), akkor ez Neked szól, a Te helyzetedre dolgoztam ki a BrandBirds márkaépítő módszer speciális változatát. Tudom, hogy nincs időd márkát építeni, nincs időd kommunikálni, nincs időd értékesíteni, marketingezni. Szinte semmire. Nincs sok pénzed, nincsenek munkatársak, nincs ki helyetted megcsinálja. Tudom milyen, én is pont így voltam, a módszerem segített. Beindítjuk az egyszemélyes márkád, még a workshop napján!

TELTHÁZ!

helyünk marad még

l

… egy dolgod van csak…

Válaszd ki a neked tetsző workshopot, jelentkezz, és a többit bízd Rám!

#brandközösség (fb-csoportok, előfizetés)

Időpont:  2019. április 26.

Ez is brutál lesz. Facebook-csoportok felépítése nulláról, közösség aktivizálása, újraaktivizálása. A közösséged monetizálása. Előfizetéses rendszer, közösség felépítése. Offline közösségépítés.
Az elmúlt 1.5-2 évben elképesztő munkát tettem a BrandBirds Club felépítésébe. Az eredményt láthatod, az egyik legaktívabb vállalkozói csoport lett, nekem minden várakozásomat felülmúlta. A közösség önállóan is működik, nap mint nap új üzletek köttetnek, tucatnyi segítség, új ötlet, egymás segítése.
Kipróbáltam ezernyi dolgot, de a workshopon csak a működő módszereket, ötleteket, tippeket fogom átadni, és meg is fogod őket valósítani! Megmutatom, hogyan tudtam 0 Ft hirdetési költséggel a BrandBirds anyagilag is legsikeresebb kampányát megcsinálni, 
És hogyan tudsz Te is ilyen közösséget felépíteni.

helyünk marad még

Mennyibe kerül?

Egész napos workshop, ahol közös munkával a kellő figyelem biztosítása érdekében a workshop kiscsoportos, maximum 15 főt fogad.  A workshop részvételi díja: 49.600 Ft+ÁFA. (Bruttó 62.992 Ft) A jelentkezés és fizetés sorrendjében töltjük fel a helyeket, így ha nem akarsz lemaradni, jelentkezz most!

Workshopról mondták

Egy minőségi nap, amit csak a saját brandednek szentelsz. Értékeled a jelent, és kitalálod a jövőt. Mindezt profi szakértő tanácsaival, tippjeivel, sokszor provokáló kérdéseivel  Akinek fontos a saját brandje, ott a helye!
Bolya Imre

inspirációs előadó, tréner, Karizmatikus előadó

Mindenkinek hasznos a workshop, aki a saját márkáját tudatosan építeni szeretné. Számomra a leghasznosabb tanács, felismerés az volt, hogy ne bújjak szakmai módszertanok mögé! A workshopon élveztem a dinamizmust, és a profi figyelmet a résztvevők felé, illetve az előzetes felkészülést a résztvevőkből.
Dr. Lakner Szilvia

tulajdonos-ügyvezető, vezető tréner-tanácsadó, business coach, Lartco Consulting Kft.

Indulóként nagyon inspirálónak találtam. Leghasznosabb ötlet, tanács, felismerés számomra “Trendek vannak, de nincs olyan, hogy kell” (köszi 🙂 ), “Ne bújj el egy idegen márka mögé”,”Nem az emberek zömének és a szakmának kell megfelelni, hanem saját magamnak és az ideális ügyfélnek” (köszi 🙂 )
Bús Borbála

Okosságok és élmény, must have 
dr. Császár Zoltán

Caesar consulting

Ajánlom azoknak, akik a saját márkájuk építésén dolgoznak, és az alapokkal akar ismerkedni. Leghasznosabb volt az számomra, hogy megerősített, érdemes/szükséges csinálni. Az egész kompakt volt.
Lapu Klára

coach, team coach, tréner, Flow Magyarország

Még nyomokban sem emlékeztetett a “csak be karjuk szedni a pénzt, aztán menjetek Isten hírével” attitűdre. Figyeltél ránk az első perctől az utolsóig, alaposan megtervezett volt minden lépés. Most, hogy Robi e-mailben is jelentkezett, plusz infókat, mankókat igyekezett adni, valamiért a márkapercepció ugrott be, jelesül: jó érzésekkel gondolok a cégre, ha úgy tetszik, a elköteleződtem a Brandbirds irányába.
Falussy Péter

Nagyon jó volt a workshop, köszönöm! Egyetlen hátránya, hogy az eddig sem rövid teendőim listájára még jó pár új tétel felkerült… 🙂 Amit még meg kell vallanom, hogy eddig a brand építést nagyvállalati huncutságnak tartottam és el sem tudtam képzelni, hogy akár mikrovállalati szinten is lehet márkát építeni. Robi azonban egy rakás olyan eszközt és szempontot adott, amelyekkel egy rendkívül korlátos büdzsével rendelkező mikrovállalat is sikerrel építheti fel a saját márkanevét.
Polló László

középvállalati tanácsadó, Effectsys

Kihagyhatatlan!!!! 
Nagy Zsuzsanna Katalin

FÜZET nélkül soha

Annak ellenére, hogy tudatosan építettem fel a szolgáltatásaimat, és igyekeztem a célcsoportot is jól meghatározni, komoly előrelépést jelentett, hogy végig gondoltattátok velem a szolgáltatások egymásra épülését, azt, hogy melyik a top termék és melyek a belépő termékek. Így az egész eladási folyamatot és a fókuszálást is újra kellett gondolnom. A ciklikus tervezésre és a célállításra én is nagy hangsúlyt helyezek a szervezetfejlesztés során, ezért jó volt látni, hogy a brandépítés is erősíti a cégfejlesztésnek ezt a szakaszát.
Narancsik Ágnes

oktatásfejlesztési és szervezetfejlesztési szakértő, Devecon Bt.

Nagyon gyakorlatias és használható ismereteket kaptunk, amiket akár másnap betudtam építeni a tudatos tervezésembe. A leghasznosabb felismerés, ami a workshop alatt született: A tudatosság felismerése a márkaépítésben!
Kiss Dániel

Már magában az brandépítés, hogy meséltem Robiról valakinek, aki egy kis gondolkodás után imígyen azonosította: -Jaaaa, az aki mindig a saját céglogós ingjében jár? (És közben ráutalóan dörzsölgette a saját gallérját.) 🙂
Tóth Adorján

ügyvezető, Business Management Hungary

Miért van a

workshop?

A márkaépítés csak a nagyok kiváltsága?

Évek óta tevékenykedek a branding és a marketing területén tanácsadóként és kivitelezőként. Ügyfeleimmel dolgozva azt tapasztaltam, hogy sokszor az elmélet idő és energia hiányában nem válik gyakorlattá. Emiatt hívtam életre a BrandBirds márkaépítő workshopot, hogy lehetőséget adjak számodra, hogy nyugodt körülmények között dolgozhass saját márkádon –  tapasztalt tanácsadó személyes segítségével.

Sokan úgy vélik, a márkaépítés csak a nagyvállalatok számára megengedhető luxus, nekem viszont meggyőződésem, hogy olyasmi, amit már akkor érdemes elkezdeni, amikor az ember kezdő vállalkozóként az első lépéseket teszi egy új termék vagy szolgáltatás bevezetésére. A branding finomítja a célok kitűzését, segít jobban megismerni a célpiacot és határozottan támogatja az eladást is. A márka együtt fejlődhet a vállalkozással; a kezdetekkor erre fordított energia a későbbiekben sokszorosan megtérül.

Kérdésed van? Írj nekünk!